Vuk Rašović: Titula ostaje naša!

"Dobro znam kvalitet ove ekipe, verujem da je sposobna da ponovi uspehe iz prethodnih godina. Ne treba zaboraviti da je upravo ovaj tim "izgurao" dosadašnji deo šampionata. Ono što je dobro jeste da je još uvek sve u našim rukama", rekao je Rašović novinarima posle prvog treninga.

On je istakao da će večiti derbi najverovatnije odlučiti šampiona, ali da je još rano razmišljati o toj utakmici.

"Za nas je u ovom trenutku duel sa Radničkim iz Niša najvažnija utakmica i gledamo da se što bolje pripremimo za nju. Neće biti jednostavno, jer nema mnogo vremena, ali verujem da ću uspeti da već u tom duelu sprovedem neke svoje ideje, pošto mi imamo školovane igrače",
naveo je Rašović.

Prema njegovim rečima tek predstoje pojedinačni razgovori sa igračima i kazao da ne postoji problem između napadača Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića.

"Sve što se dešavalo u poslednje vreme uticalo je da se na treningu dese neke stvari, ali sam danas video da njih dvojica imaju dobru komunikaciju. Nama je važno da isključivo gledamo napred".

Rašović je otkrio da mu je jedna od čestitki stigla iz Kine od nekadašnjeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, čiji je bio prvi asistent. On je istakao da očekuje da ekipa u završnici prvenstva bude imuna na pritiske.

"Dobro je kada imate pritisak, jer to znači da vredite i da ljudi od vas očekuju da nešto uradite. Moja velika želja je da budemo pravi na terenu i da publika čija nam je pomoć potrebna zadovoljno odlazi sa stadiona".

Crno-beli su u poslednjih mesec dana prokockali devet od 11 bodova prednosti i sada imaju samo dva boda viška u odnosu na Crvenu Zvezdu, zvob čega je i došlo do smene trenera Vladimira Vermezovića.

"Rad je jedini način da se dođe do cilja, video sam danas da su igrači željni uspeha i da veruju u osvajanje titule"
, zaključio je Rašović.

On će na klupi Partizana debitovati u četvrtak uveče od 18.30 u Humskoj protiv Radničkog iz Niša.

(Tanjug)

Pogledajte još