Jedva sprečena tuča: Soraja povređena! (VIDEO)

0

Ukućani su večeras javno nominovali jedni druge na neobičan način – gađanjem tortama. Ko želi da nominuje dvoje ukućana priđe im i utrlja tortu u lice. Niko nije smeo da koristi vodu i peskire a mnogima su sočiva nestala u filu torte.

Milić je nominovao Maju Volk i Topića, sa obrazloženjem da ga Maja prekida kad govori a da Dragutin nije dovoljno zanimljiv za finale rijalitija jer je previše korektan.

Vendi je tortom počastila Milića i Soraju, sa originalnim objašnjenjem da je Ava dugo gažena a da će Milić kao kavaljer to lako podneti.

Ava se odlučila za Maju Nikolić i sa zadovoljstvom joj zalepila tortu preko celog lica a potom je umazala Anetu. Maja je opet sočno zavalila Soraju a onda i Avu. Toliko da je Soraja izjavila da joj ide krv iz nosa. Ona se iznenada poslednjih dana našla na tapetu ukućana koji je smatraju parazitom i osobom koja je pet nedelja nosila masku.

Soraja je uzvratila prejakim udarcem tortom Maju po licu da se ova zateturala i pošla da je ošamari. Soraja je nastavila da je izaziva spremna da se pobije a muškarci su morali da stanu između njih.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.