DS: Kritikovaćemo Vladu ali nećemo izazivati nestabilnost

0

Demokratska stranka (DS) saopštila je da nije tačno da neće kritikovati Vladu Srbije u naredna dva meseca, već da neće izazivati nestabilnost i biti destruktivna jer mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora DS vidi kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike.

“Politika DS oduvek je bila Srbija kao članica Evropske unije. Zbog toga, mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora u junu vidimo kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike i DS neće učiniti ništa da tu mogućnost ugrozi”, navodi se u saopštenju te stranke.

DS je to saopštenje izdala povodom informacija pojedinih medija da se na Predsedništvu te stranke raspravljalo o zahtevu predsednika Dragana Đilasa da u naredna dva meseca demokrate ne kritikuju Vladu Srbije i da je taj sastanak završen bez zaključaka.

“Svakako da ćemo biti kritični prema svemu onome što nije dobro i davati predloge rešenja za probleme u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kritikovati nestručnost ministara u ovoj Vladi, atmosferu linča i nesigurnost koja se u Srbiji stvara”, navodi se.

(Izvor: Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.