URS: Ispitati malverzacije političara

Ujedinjeni regioni su, takođe, od medija zatražili da snose odgovornost za "javnu reč, nečije blaćenje i rušenje ugleda".

Kako se navodi u izjavi dostavljenoj medijma člana predsedništva URS Vladimira Ilića ta stranka u potpunosti podržava rad i rezultate ministara iz redova URS-a.

"Ako je greh izgraditi autoput kvalitetno i na vreme, ako je greh omogućiti da Fijat posluje u Srbiji, ako je greh izgraditi nove petlje i omogućiti da ovaj put postane žila kucavica Šumadije, neka oni koji misle da je to greh slobodno zatvore taj put"
, rekao je Ilić.

On je dodao da je u zemlji u kojoj se građevinske dozvole čekaju u proseku 270 dana, u kojoj se više od 6 meseci čeka na saglasnosti, i u kojoj kilometar auto-puteva često košta po pet puta više nego u svetu "izgleda najbolje ne raditi ništa i ne preuzimati odgovornost".

"U potpunosti podržavamo rad pravosudnih organa i tražimo da ispitaju sve medijske navode o svim političarima. Ali, pošto dobro znamo kako izgleda kada nekoga medijski unize i osude bez suda, tražimo da i mediji, ukoliko iznose neistine, snose odgovornost za javnu reč, nečije blaćenje i rušenje ugleda", navodi se u saopštenju.

Izvor: B92

Pogledajte još