Bratske suze: Istina o odnosu blizanaca (VIDEO)

"Braniš ženu koja je pokušala da te ubije pi*ko jedna!", poručio je Žarko svom bratu blizancu noćas tokom sukoba povodom Maje Nikolić i Soraje.

Željka je jako povredilo što je Žarko podržao Maju nakon "obračuna tortama" a potom ga je podsetio na činjenicu da je ta ista Maja mogla da ga osakati kada ga je pre dve nedelje gađala tanjirom. Konfilt braće je postao toliko žustar da su jedno vreme komunicirali na francuskom nakon čega je Željko gađao Žarka flašicom soka.

Zbog čega je Žarko bio toliko ljut saznali smo u ispovedaonici gde se i rasplakao: "Ovo je za mene lično, kada sam bio mali uvek sam pazio na njega. Ona ga gađa i može ozbiljno da ga povredi, a on je brani. Da mu se nesto desi ja bih umro za njega. On je kao dečak doživeo tu nezgodu i ja ne mogu da podnesem da ne vidi isto kao ja. Maja nije ni razmišljala šta je sa tim tanjirom mogla da napravi da ga je slučajno pogodila u lice."

Braća su se sa porodicom, podsećanja radi, kao deca preselili u Francusku kako bi Željku bilo operisano i implementirano veštačko oko jer ga je u dečijoj igri drug pogodio strelom. Sinoćnji obračun se završio tako što Žarko otišao u spavaću sobu da poljubi brata o kome brine još od malih nogu.

M.N

M.N

Pogledajte još