Ne mora non-stop da govori "volim te": 15 dokaza da je lud za tobom

1. Strastven i dug poljubac

Ko ne voli divan i dug poljubac? Ako inicira takve poljupce, a vi svaki put osetite strast, očigledno je da je jako uzbuđen jer je u vašoj blizini.

2. Njegovi prijatelji vas vole

Ako su vas prihvatili njegovi prijatelji i uživaju u vašem društvu, to je verovatno zato što znaju koliko ga usrećujete, zbog čega vas smatraju sjajnom, kao i on.

3. Telesna bliskost

Znate koliko može biti iritantno kad vam je neko za koga niste fizički zainteresovani preblizu? Potpuno je drugačije kad netko koga obožavate stoji pored vas.

4. Smešak nakon poljupca

Naravno, možete se nasmešiti i nakon poljupca u obraz nekome ko vam je drag, ali je li vas ikad obuzela radost kad je u pitanju neko koga volite? Ako ga nakon svakog poljupca uhvatite kako se smejulji, to je očigledan znak da uživa u vašem društvu.

5. Pažljivo vas sluša

Iako možda ne govori previše o osećanjima i vašoj vezi, činjenica da vas pažljivo sluša kad pričate jako je značajna.

6. Uspravno držanje

Većina nas se drži nepravilno i pogrbljeno. Međutim, kad pokušavate da impresionirate osobu do koje vam je stalo, ispravićete se.

7. Stiskanje ruke

Ako vas drži za ruku, te vas povremeno jače stisne, to je verovatno njegov način da vam u tom trenutku kaže "volim te", na tih, jednostavan način.

8. Zove (ili piše poruke) bez razloga

Ne rade to svi kad su zaljubljeni, pa nemojte shvatiti lično ako to ne radi. Ako to radi, znači da mu je ugodno i u neromantičnim situacijama i da misli na vas tokom dana.

9. Uvek želi da bude u blizini

Voli zajedničke aktivnosti. Na primer, umesto da se samo pojavi na večeri, s vama će otići i do prodavnice u nabavku i učestvovaće u pripremi hrane. Ako obavlja i neke kućanske poslove, to pokazuje da vam želi biti više od usputnog ili seksualnog partnera.

10. Čest kontakt očima

Kad ste u kafiću s prijateljima, baca pogled preko cele prostorije samo kako bi vam nakratko uputio pogled i nasmešio vam se? Tako vam poručuje koliko mu je stalo.

11. Mršenje kose

Kad su nervozni, ljudi su skloni češće nego inače da provlače prste kroz kosu. Ako to čini kad ste u neposrednoj blizini ili u nekom romantičnom trenutku, verovatno želi da vam kaže nešto intimno, ali ne može da pronađe (ili izgovori) reči.

12. Nesvesno vas oponaša

Uzima li zalogaj hrane kad i vi ili neke stvari radi slično? Možda je reč o oponašanju kome su skloni parovi kad postanu bliski.

13. Dobro promišljeni pokloni

To ne znači da vam kupuje skupe darove, nego da se stvarno potrudi da pronađe nešto što biste sami sebi kupili.

14. Često smejanje

Zasmejavate li ga i ne može da prestane da se smejulji kad kažete nešto šašavo? Koliko god čudno zvučalo, što se češće smeje vašim forama, to je zainteresovaniji za vašu vezu.

15. Spontani dodiri

Kad ste na javnom mjestu, dodiruje li vam lagano leđa ili ruku? Slučajnim dodirima pokazuje da želi da vam bude blizu i kad nije u pitanju sama seksualnost.

Malo tužno, mnogo romantično...

Izvor: Net.hr

Pogledajte još