NESUĐENI LJUBAVNIK: Uroš poslao poruku ljubavi Soraji

0

Specijalni gost večerašnjeg izbacivanja iz kuće Velikog brata bio je Uroš Ćertić, kaskader koji je ispao u drugoj nedelji, ali je na svojevrstan način povezan sa sve tri nominovane ukućanke – Sorajom, Avom i Majom Nikolić.

Bliskost Uroša sa Avom uključujući simuliranje seksa obeležilo je početak ove sezone Velikog brata kao i prilično težak “raskid”. Maja Nikolić hvalila se njihovim prijateljstvom dok je on taj odnos okarakterisao kao poznanstvo. Sorajin ulazak u kuću prilično je usmerio Uroševu pažnju u novom pravcu. Lagani flert trajao je čitavih sedam dana dok kaskader nije napustio šou. Ona je bila prilično razočarana time što je Uroš okarakterisan kao momak koji ne zna osnovne kodekse džentlmenskog ponašanja. Uroš je opet medijima saopštio da je zaljubljen u Soraju.

Večeras je nekoliko puta glasao za Soraju a gostujući na velikoj sceni ispred kuće izjavio je: “Soraju doživljavam kao prijateljicu i želim da pobede ona ili Topić. Opravdavam njeno ponašanje poslednja dva dana.”

Uroševe drugarice, Soraja i Maja, počastile su se tortama i to žestoko ove nedelje a on je potpuno podržao Sorajin udarac koji je već 48 sati hit na You Tube-u. Odabrao je da se Soraju obrati uživo: “Ljubim te, volimo, Ivana (Sindi) i ja te podržavamo i gledamo.”

Po Majinom pogledu videlo se koliko joj je ovo teško palo.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.