Možda ćebiti još Terminatore

LOS ANĐELES, 17. maja 2009. (Beta) - Režiser filma "Terminator: spasenje" MekDži nagovestio je da bi moglo biti još filmova u tom serijalu, objavljeno je na sajtu TV emisije Akses Holivud.

"Imamo sinopsise za drugi a i za treći film, ali ne bih nikada bio toliko smeo da tvrdim da ćemo ih snimiti. To zavisi od obožavalaca", izjavio je MekDži. "Veoma smo zadovoljni kako je ispao film i ravnotežom akcije i priče koja je napravljena za `tvrdokorne' obožavaoce Terminatora, ali morali i smo i mislimo na one koji nisu gledali ranije filmove", naveo je režiser.

Kristijan Bejl, koji priznaje da izbirljiv prema filmskim ulogama, rekao je da je prilično optimističan u pogledu povratka u liku Džona Konera. "Veoma sam zadovoljan što ljudi nagoveštavaju da bi nam mogla biti pružena šansa da snimimo još jednog (Terminatora)", dodao je glumac. "Ali, hajde da ne trčimo pred rudu. Ja samo želim da vidim da li će ovaj proći dovoljno dobro. Ako prođe, dobićemo šansu da snimimo drugi. A onda nam još treba dobar scenario".

Pogledajte još