JELENA KARLEUŠA ODGOVARA CECI: "Ja sam MTV, Ceca je Tadžikistan"

"Ovaj ološ, između dva suđenja za lopovluk i nasilničko ponašanje, ima vremena i nešto da se kurči?! Bruko srpska!"- napisala je Jelena Karleuša na svom Twitter profilu povodom najnovijeg komentara Svetlane Ražnatović da publika na njene koncerte dolazi da je sluša kako peva a ne da gleda akrobacije.

"Nemam takve pesme uz koje bih izvodila akrobacije. To ne uslovljavam da nemam plesače, ali uz 'Kukavicu' mogu samo da pozovem baletsku grupu, uz 'Nagovori' najviše idu trubači. Najveći spektakl na koncertima je publika. Ona je ta koja daje energiju i pravi atmosferu. Da li ću skakati, izvoditi kolut napred ili nazad, dizati nogu levo ili desno, to moju publiku ne zanima. Oni su došli da me slušaju kako pevam”, izjavila je Ceca a aluzije na Karleušin pristup poslu su nedvosmislene u ovom komentaru.

Jelena je ubrzo reagovala ali na svoj način, bez neutralnog pakovanja i aludiranja već sasvim direktno. Potom je dodala: "I zamolila bih drage prijatelje novinare da mene, moj rad, moje koncerte, izgled i intelekt više NIKAD ne porede sa TADŽIKISTANOM. Vredja me!"

Ali zatim i finalni komentar: "Ne poredi se Poselo i MTV, shund sa svetskom muzičkom produkcijom, panj sa performerom, krimos sa obrazom, buvljak sa modnom ikonom. Hvala!"

M.N

Pogledajte još