Grupa Bad Copy nastupila na Telenor Play žurci na točkovima u Beogradu (FOTO)

Svi koji su prisustvovali žurci na točkovima imali su mogućnost da na licu mesta učestvuju i u nagradnom kvizu i tako osvoje VIP paket za dve osobe za koncert Rijane u Cirihu, kao i karte za Keln. Nagrada uključuje VIP karte za dve osobe za koncert, prevoz, smeštaj, džeparac i obilazak grada.

Putnici za Keln biće Marija Miloradović i Ana Ivanković, a za Cirih Uroš Veličković.

Telenor Play žurka na točkovima do sada je posetila Niš, Kragujevac i Suboticu, a održaće se još jedna u Novom Sadu 11. maja.

I za žurku u Novom Sadu zainteresovani mogu da odaberu jednu od tri ponuđene lokacije, plejlistu koja im se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja. Dovoljno je da odu na aplikaciju „Telenor Play žurka na točkovima“ na Telenorovoj Fejsbuk strani (https://www.facebook.com/TelenorSrbija) i u nekoliko jednostavnih koraka daju glas za dobru zabavu u svom gradu. Takođe, na svakoj žurci gosti će moći da se upoznaju da funkcionalnostima Dizera kao jedne od glavnih karakteristika Telenor Play paketa i sa uređajima iz Telenorove bogate ponude.

Deezer je vodeći muzički pretplatnički servis sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača u bazi i dostupan je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Deezer omogućava korisnicima da putem svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze i sačuvaju muziku koju mogu slušati i u oflajn režimu. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Zahvaljujući Play+ paketima i pripejd korisnici imaju mogućnost da uz paket kupe pametne telefone - Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno probati Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike.

Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Takođe, Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.