Lee Cooper (VIDEO)

Prve farmerke koje sam dobila bile su upravo Lee Cooper.

Kada se samo setim kako sam bila ponosna. Starija sestra od tetke, Milica, dobila je svoju prvu platu i kako smo bile veoma bliske, rešila je da me odvede u prvi butik koji se otvorio u našem gradu i pomogne mi da odaberem model za sebe.

Milica je tada već bila devojka, duge plave kose, zgodna, lepa, a ja tek devojčurak koji ne zna puno o modi. Ona je bila moj uzor u svakom pogledu.

Oduvek sam bila malo buckasta i kao i sve devojčice i devojke od kako je sveta i veka i ja sam bila na dijetama, stalno merila kalorije i kilograme.

Taj moj višak je bio problem i pri izboru farmerica. Tada nije bilo streč pantalona već je teksas bio običan. Nekako smo našle model, ali su nogavice morale da idu na kraćenje. Bile su svetlo plave, sa četiri dugmeta i znakom pozadi. Sećam se da je to bio prvi put da sam obratila pažnju na marku nečega.

Sreća pa je moja draga Milica umela sa mašinom. Sve je ona to lepo sredila, skratila i zašila. Sutra sam, kada sam otišla u školu, bila najponosnija na svetu - i na svoje prve farmerke, ali i na svoju divnu sestru.

Godine su prolazile, moda se menjala, ali ja svoje prve svetlo plave farmerice pamtim i danas. Ipak je to bio Lee Coper 😉

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.