Sa Pinto vratio Mihajlovića u prvi tim Zvezde

"Makazice" na meču omladinskog tima Crvene zvezde, koje su postale internet-hit poslednjih dana, očigledno su "omekšale" portugalskog stručnjaka, koji je u ponedeljak pružio ruku pomirenja Mihajloviću i vratio ga u društvo Milijaša i ostalih saigrača.

On je već trenirao sa ostalim prvotimcima i sada samo od njega zavisi da li će i kada dobiti priliku da potvrdi veliki potencijal koji je nagovestio tokom zimskih priprema u Antaliji.

"Ako bude trenirao kako treba i pokazao voljni momenat, neće biti nikakvih problema da se Mihajlović vrati u tim" rekao je nedavno Sa Pinto.

Taj dan je očigledno stigao mnogo brže nego što je i Mihajlović očekivao. On, ipak, nije želeo da se vraća na ono što je bilo, već je pun optimizma okrenuo novi list.

"Hvala klubu i treneru što sam vraćen u takmičarski pogon i mogu da obećam da ću učiniti sve da se nametnem. Gledam samo u budućnost, a ono što je bilo ranije neka ostane u prošlosti. Ne osvrćem se unazad, već se radujem novim izazovima" rekao je Mihajlović.

Problemi na relaciji Pinto-Mihajlović su nastali kada je mladi fudbaler, pre nepunih mesec dana, svojevoljno napustio trening, uz objašnjenje da je nezadovoljan ophođenjem stručnog štaba prema njemu. Navodno, dva dana je bio odvojen od rada ekipe, a posle kraćeg razgovora sa portugalskim stručnjakom nije dobio objašnjenje već prekomandu u omladinski pogon.

"Golčina" sa meča protiv vršnjaka iz Jagodine je, evidentno, uticala na to da se pređe preko nekih stvari zarad opšteg dobra crveno-belih, pa će tako raspoloženi Abiola Dauda dobiti dodatnu konkurenciju pred završne bitke u Superligi.

Izvor: Novosti

Pogledajte još