Šest stvari koje treba da uklonite sa svog profila ako mislite da nađete devojku

Šest najčešćih fraza koje muškarci ostavljaju, a žene ne vole otkrili su istrživači MBA programa.

On: Želim da budem sa nekim ko vodi računa o sebi.
Šta ona razume: Osoba pored mene mora da izgleda savršeno sve vreme.

Kako žene vide stvari - Ok, naravno da je bitno kako neko izgleda, ali tako napisano njoj izgleda kao da imae nemoguće visoke standarde.

- U dobroj sam formi i trudim se oko svog izgleda, ali ne bih ga upoznala, jer me brine njegov visoki standard - kaže Melani (30) koja je isprobavala društvene mreže za upoznavanje ljudi.

On: Rekli su mi da dobro masiram.
Šta ona razume: Spavam sa mnogo žena i zanima me samo seks. Zaboravi na vezu.

- Ponekad mi se čini da muškari na taj način žele da ostave utisak pažljivog momka, ali to zapravo zvuči kao da spava okolo. Bolje bi bilo ako bi to napisao na malo kavaljerskiji način, na primer, da si odrastao sa sestrama koje su te naučile kako treba da se ponašaš prema ženama - kaže Dejvid Vigant, trener za upoznavanje i autor knjige o pronalaženju ljubavi.

On: Tretiraću te kao princezu.
Šta ona razume: Ceo prvi sastanak provešćemo razgovarajući o tvom novcu, automobilu i velikom stanu, tj. ako sve to već nisi predstavio na profilu.

- Na taj način privlačite žene koje žude za vašim novcem, koje će vas iskoristiti. Umesto toga, recite da imate staromodne vrednosti i da vas je majka dobro vaspitala - savetuje Dejvid Vigant.

On: Samo želim da upoznam nekoga i vidim gde bi to moglo da vodi.
Šta ona razume: Upoznavanje preko interneta je odličan način da upoznam nove devojke i da svako veče spavam s drugom.

Možda vi surfujete internetom u potrazi za nečim prolaznim, ali ona ima nešto dublje na umu. Ako zaista tražite nešto neobavezno, recite to tako.

On: Imam samopuzdanja, ali nisam uobražen.
Šta ona razume: Veoma sam uobražen.

Svoje samopouzdanje možete da pokažete i ako ga ne spomenete. Na primer, ako kažete da imate dobre prijatelje, posao koji volite i lep život i da tražite nekoga sa kime ćete to podeliti.

Takođe je bitno da obrišete stvari sa profila koje otkrivaju vaš nedostatak samopouzdanja, kao što su "Pošalji mi poruku" ili "Pošalji mi mejl ako želiš da me upoznaš bolje".

On: Trudim se da budem u formi i vežbam pet puta nedeljno.
Šta ona razume: Opsednut sam svojim fizičkim izgledom i prezirem sve koji izgledaju lošije.

- Kada mi kažeš koliko puta ideš u teretanu, momentalno sam nervozna da moj nivo fizičke spremnosti tebi neće odgovarati - kaže Melani.

Umesto da joj izbrojiš svoje treninge, reci joj da je to bitan deo tvog života i objasni joj zbog čega je to tako.

Takođe, budite određeniji. Ako nekome kažete da trčite ili da trenirate plivanje, imaćete potencijalne teme za razgovor umesto ako samo kažete da se bavite nekim sportskim aktivnostima.

Izvor: 24sata

Pogledajte još