Divljanje Ave Karabatić: "Meni pare ne trebaju, ja ih cepam!"

„Nije mi bitno koja sam. Ponavljam da sam prirodna osoba i moja jedina mana je to što sam se prepustila emocijama. Razočarana sam ponašanjem osoba koje su mi bile drage a koje su me prodale za rijaliti. Meni novac ne znači ništa. Ja ga iscepam, ja nesebično dajem!“ – urlala je Ava.

„Optuživali su me da sam taktičarka i glumica, a u biti sam ja bila deo jedne taktike. I to me jako boli“, dodala je.

Kada smo pitali Željka za Avin bol, rekao je da je na tu temu izjavio sve što je imao da izjavi. Sve vreme joj je bio okenut leđima. Ava je nastavila da upada u odgovore na pitanja upućena drugim ukućanima koja nisu imala veze sa njom i pričala svoju priču.

Kada je uzviknula „Žarko je divan dečko“,on se samo nasmejao i prokomentarisao nešto u maniru „ova ne prestaje“.

Pravi spektakl usledio je na žurci. Ava se bacala, pozirala, skakala, na kraju čak i završila u zagrljaju sa Željkom ali samo za fotkanje. Sve to možete pogledati u galeriju sa VB žurke koja je upravo objavljena.

„Pozdravila sam se sa Urošem ali ništa nisam osetila. Nemam šta osetiti. Sve sa njim jeste bila taktika, ali sa Željkom nije. Rekli su da sam skakala sa Uroša na Željka ali moje srce je pripalo Željku. Sada mu više ne pripada. Uroš i ja smo fingirali seks, ali seksa ni sa Željkom nije bilo. Dama ostaje dama!“ – zaključila je Ava koja je potom najavila i da će kupiti stan u Beogradu uskoro.

Ipak, nije odgovorila novinarima od kojih para. Rekla je nešto drugo: „Sve te žene, ukućanke, mogu da mi ližu stopala. Sjebala sam ih. One su majke a videli ste kako su se ponašale.“

M.N

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.