Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze

Ledeni junaci iz blokbastera "Ledeno doba" i "Ledeno doba 2: Otapanje" se vraćaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. 

Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni žir (a možda će pre uspeti da pronađe ljubav svog života), Meni i Eli očekuju rođenje njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokušava da napravi svoju porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljozubi tigar Dijego se preispituje da li je postao previše "nežan" družeći se sa svojim drugarima. Na zadatku da spasu bespomoćnog Sida, družina uleće u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i životinjama i tako upoznaju jednooku lasicu Baka.

"Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba" koji je do sada zaradio preko 1,2 milijarde dolara širom sveta. Filmi "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" režirao je Karlos Saldana, koji je režirao drugi i bio koreditelj prvog filma serijala. Filmi je producirala kuća "Blue Sky Studios", zaslužna za naslove kao što su serijal "Ledeno doba" i "Horton".

Filmi je sinhronizovan na srpski! 

Pogledajte još