Vidić iznenađen nagradom za najboljeg igrača Junajteda

BEOGRAD, 18. maja 2009. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je da je iznenađen nagradom za najboljeg igrača ekipe sa "Old Traforda", u izboru saigrača i navijača.

"Ovo je bila dobra sezona za mene. Iznenađen sam priznanjima, ali drago mi je što sam ih dobio", rekao je Vidić kasno sinoć za klupsku televiziju.

Srpski reprezentativac je ove sezone dobro igrao u dresu "crvenih đavola" i pored Rija Ferdinanda bio je jedan od najboljih odbrambenih igrača Junajteda.

Fudbaleri Mančester junajteda su prošlog vikenda odbranili titulu šampiona Premijer lige, a igraće i u finalu Lige šampiona, 27. maja protiv Barselone u Rimu.

Vidić je istakao da u dosadašnjoj karijeri nije osvajao mnogo individualnih nagrada.

"Nemam mnogo individualnih nagrada i zbog toga sam bio pomalo zbunjen. Moj govor na ceremoniji dodele priznanja zbog toga nije bio najbolji. Sledeći put ću spremiti bolji govor", dodao je on.

Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs, koji je ove godine proglašen za najboljeg fudbalera u Engleskoj u izboru Udruženja profesionalnih igrača, pohvalio je Vidića.

"Tokom cele sezone Vidić je bio sjajan", rekao je Gigs.

Gol Kristijana Ronalda sa četrdesetak metara na utakmici protiv Porta u Ligi šampiona proglašen je za pogodak godine.

Pogledajte još