"Must have" komadi koji zaslužuju mesto u vašem plakaru

1. Sako za svaku priliku

“Ovo je odevni predmet koji može poslužiti za poslovne prilike, ali i one casual u kombinaciji s farmerkama”, kaže ona – “A to je samo početak njegovog potencijala”. U hladnijim večerima može poslužiti kao jaknica, a idealan je i za kombinovanje sa suknjama i haljinama. Na vama je da odaberete savršeni kroj i boju, tako da bude koristan u što više kombinacija.

2. Dok se trendovi majica menjaju, klasična bela košulja uvek je in. Za ovaj komad odeće isplati se da izdvojite više novca, jer što je kvalitetnija to će duže trajati. A najbolja je ako je pamučna s malo elastina. Kombinacija s belom košuljom ima puno: ide na pantalone, suknju, ispod sakoa, na farmerke…

3. Šarena ešarpa
Nemojte oklevati kada su ešarpe u pitanju, makar jedna s kombinacijama vaših omiljenih boja i s nekim fora printom trebalo bi da se nađe u vašem garderoberu. “Osim što se može vezati na više načina, uz šarenu maramu možete nositi i belo i crno, a s maramom oko vrata svaka će kombinacija izgledati stajliš”, savjetuje Stafordova.

4.Koktel-haljinica u boji

Gotovo svaka žena ceni svoju malu crnu haljinicu i problem je upravo u tome. Imajte vi i malu crnu haljinicu, ali u svakom slučaju dobrodošla je i koktel haljinica u boji, makar jedna. Neverovatno je koliko može delovati osvežavajuće, a opet uz nju možete kombinovati jaknice, sakoe, čarape…

5.Savršene farmerke

Nema žene koja u ormaru nema onaj jedan savršen par farmerki s kojima ima neverovatnu mogućnost kombinovanja za dnevni , a i večernji izgled. Ako slučajno spadate u one koje još nisu pronašle idealan kroj za sebe – vreme je.

Izvor: B92