"Must have" komadi koji zaslužuju mesto u vašem plakaru

(old_image)

1. Sako za svaku priliku

“Ovo je odevni predmet koji može poslužiti za poslovne prilike, ali i one casual u kombinaciji s farmerkama”, kaže ona – “A to je samo početak njegovog potencijala”. U hladnijim večerima može poslužiti kao jaknica, a idealan je i za kombinovanje sa suknjama i haljinama. Na vama je da odaberete savršeni kroj i boju, tako da bude koristan u što više kombinacija.

(old_image)

2. Dok se trendovi majica menjaju, klasična bela košulja uvek je in. Za ovaj komad odeće isplati se da izdvojite više novca, jer što je kvalitetnija to će duže trajati. A najbolja je ako je pamučna s malo elastina. Kombinacija s belom košuljom ima puno: ide na pantalone, suknju, ispod sakoa, na farmerke...

(old_image)

3. Šarena ešarpa
Nemojte oklevati kada su ešarpe u pitanju, makar jedna s kombinacijama vaših omiljenih boja i s nekim fora printom trebalo bi da se nađe u vašem garderoberu. “Osim što se može vezati na više načina, uz šarenu maramu možete nositi i belo i crno, a s maramom oko vrata svaka će kombinacija izgledati stajliš”, savjetuje Stafordova.

(old_image)

4.Koktel-haljinica u boji

Gotovo svaka žena ceni svoju malu crnu haljinicu i problem je upravo u tome. Imajte vi i malu crnu haljinicu, ali u svakom slučaju dobrodošla je i koktel haljinica u boji, makar jedna. Neverovatno je koliko može delovati osvežavajuće, a opet uz nju možete kombinovati jaknice, sakoe, čarape...

(old_image)

5.Savršene farmerke

Nema žene koja u ormaru nema onaj jedan savršen par farmerki s kojima ima neverovatnu mogućnost kombinovanja za dnevni , a i večernji izgled. Ako slučajno spadate u one koje još nisu pronašle idealan kroj za sebe - vreme je.

Izvor: B92

Pogledajte još