Princ Hari se izlanuo: Kejt i Vilijam očekuju sina?

Kladioničari trenutno nude kvote od 1/3 za devojčicu i 5/2 za dečaka, iako kraljevski par nije dao zvaničnu izjavu o polu deteta koje treba da dođe na svet sredinom jula.

Međutim, ove kvote bi lako mogle da se preokrenu, pošto je izvor blizak princu Hariju rekao:

- Hari svima priča da Vils i Kejt čekaju dečaka i koliko je oduševljen što će dobiti bratanca. Mislim da su odlučili i koje će mu ime dati.

Prema navodima drugog insajdera sa dvora i princeza Judženi, Vilijamova rođaka, takođe priča prijateljima da će Kejt roditi sina.

- Uži krug prijatelja i porodice zna da će biti muško i sada svi užurbano kupuju poklone za dečaka. Njihov dom će biti preplavljen plavom bojom.

Iako ni Kejt ni Vilijam ne žele da javnosti otkriju pol deteta, Kejt je u martu slučajno nagovestila da je reč o devojčici a onda je, nekoliko dana kasnije, rekla da je kupila kolica svetlo plave boje, što bi značilo da čeka sina.

Potom je princ Hari uhvaćen sa plišanim medom plave boje u ruci dok je išao ka Kengsintonskoj palati, u kojoj živi zajedno sa Kejt i Vilijamom. Međutim, ta misterija je brzo razrešena: jedna devojčica je zamolila Harija da preda poklon Kejt.

- Iako je u opticaju mnogo glasina, nema šansi da će ih bilo ko zvanično potvrditi u ovom trenutku - kaže dvorski insajder.

Takođe, još se ne zna gde će se tačno Kejt poroditi, ali je izbor sveden na dve bolnice – Bolnicu Sv. Marije u Padingtonu, u kojoj je Dajana rodila Vilijama i Harija ili Kraljevska bolnica Berkšir, u kojoj su rođene Kejt i Pipa Midlton.

Izvor: Blic

Pogledajte još