Ada Ciganlija: Za lokaciju za sladoled 1,2 miliona dinara

Do tada se u preduzeću JP " Ada Ciganlija" primaju pismene korvertirane i zapečaćene ponude. Početne cene za zauzimanje prostora idu od 50.000 do 1,2 miliona dinara!

Najviše novca moraće da izdvoje oni koji žele da zakupe lokaciju sa nadstrešnicom za prodaju sladoleda na levoj obali Savskog jezera.

Početne cene za zakup tri kvadrata, bez PDV, na 11 lokacija na kojima će se prodavati ovo hladno osveženje idu od 200.000 do 1,2 miliona dinara. Zakup traje do 1.aprila sledeće godine.

- Startna cena za zakup lokacija Kruška, bašta restorana " Jezero", voćar, prvi tuš plato, plaža Strit kafe,, lago na dva mesta, Red kafe, Tobogan je 1,2 miliona dinara, dok je kod okruglog kupatila 750.000 dinara--piše u javnom pozivu.

Zakupac lokacije se mora pridržavati Odluke o korišćenju, uređenju i održavanju Ade Ciganlije. Jednom prijavom se može konkurisati samo za jednu od ponuđenih. Trošak učešća u konkursu je 5.000 dinara.

zainteresovani će se takmičiti i za zauzimanje neke od 21 ponuđene lokacije na levoj i desnoj obali Savskog jezera za prodaju kokica. U pitanju je površina od tri metra kvadratna.

- početna cena zakupa bez PDV je 150.000 dinara za lokacije kruška, tržni centar, bašta restorana" jezero", Voćar, patuljak, Plaža,Strit kafe, Lago, Red kafe, Milka, Kuba.

Uporedo sa ostalim, traje i trka za lokacije za pristan plovila za delatnost prevoza posetilaca čamcima od Novog beograda do Ade Ciganlije. Šest prevoznika koji daju najveće ponude, a početna cena je 100.000 dinara, do aprila sledeće godine prevoziće putnike do Ade.

Izvor: Kurir

Pogledajte još