Noć u Beogradu: U šest udesa sedam osoba povređeno

Muškarac star oko 40 godina, motociklista, je oko 23 časa u Ulici Ljubinke Bobić na Bežanijskoj Kosi udario u banderu, zadobio prelom butne kosti i razderotinu potkolenice i prevezen je u KBC Zemun - rekla je Macura.

U udesu oko 01.10 časova na uglu ulica Golsvordijeve i Kičevske muškarac star oko 40 godina zadobio je povredu i razderotinu na glavi, povrede nosa i grudnog koša i prevezen je na VMA.

Muškarac star oko 40 godina je u udesu oko 22.35 časova na Kružnom putu kod skretanja za Beli potok zadobio povredu grudnog koša i prevezen je na VMA.

Oko 19.15 časova na uglu Bulevara revolucije i Batutove ulice povređena su dva pešaka. Muškarac star 56 godina zadobio je povredu kuka, a ženska osoba stara 52 godine, kako se sumnja, prelom podlaktice, a oboje su prevezeni na VMA.

Govoreći o mehanizmu njihovog povređivanja, Macura je objasnila da oni nisu povređeni u saobraćaju, nego dok su se nalazili na stajalištu za pešake, jer su u strahu da će doći do sudara tramvaja i automobila, verovatno skočili u zaklon.

U udesu oko 19.10 u Studentskoj ulici u Zemunu muškarac star oko 32 godine zadobio je povrede kuka i potkolenice i prevezen je u KBC Zemun. U udesu oko 19.10 časova u Ulici Đure Jakšića u Bečmenu muškarac star oko 35 godina, pešak, zadobio je povredu jagodične kosti lica i butine i prevezen je u KBC Zemun.

"Hitna pomoć je noćas u Beogradu obavila 97 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari", precizirala je Macura.

(Izvor: Tanjug, Blic)

Pogledajte još