Čović: Bojić je predstavnik Partizana koji ne poštuje zakon!

"Bojić nema nikakav pravni osnov da kazni bilo koga, a posebno ne čoveka koji ne prima platu iz košarke. Ako neko treba da bude kažnjen i neko treba sam da ode to je Bojić. Ali, sve to on radi
tendecizno jer je predstavnik Partizana koji je mrežu gradio godinama. Bojić se bavi verbalnim deliktom"
, naveo je Čović.

Superliga je kaznila Crvenu zvezdu sa 236.000 dinara zbog toga što je predsednik tog kluba Čović, kako se navodi u saopštenju KLS, javno kritikovao sudije i suđenje.

Čović je u saopštenju naveo da Bojiću poručuje da "vodi računa šta radi" jer je Crvenoj zvezde "njegove nesposobnosti preko glave" i da bi mu "bilo bolje da poštuje ljude koji su košarci nešto dali, jer je on od košarke samo dobijao".

Predsednik Zvezde je kazao da se "finansijski plan koji je dat za sezonu 2012/13. potpuno razlikuje od onoga što se tokom nje događalo".

Čović je ocenio da Bojić napravio "velike zakonske prekršaje" time što, kako je naveo, ne poštuje Zakon o upravnom postupku, što nije ažurirao promene u Agenciji za privredne registre, što nije uredno prijavio Udruženje i što nije predao završni račun Udruženja klubova KLS na vreme.

Beta

Pogledajte još