Ristović: Tomašević sprovodi diktaturu Partizana!

"Na sledećoj sednici Predsedništva kluba tražiću da se razmotre odnosi između KSS i Crvene zvezde jer je evidentno da ne poštuje Zvezdu, njen rad i velike napore koje ulaže. To najbolje pokazuju ovakve odluke, kao i činjenica da Crvena zvezda nema svoje predstavnike u KSS."

Koga krivite za takav odnos?
"U kući košarke Partizan je stavio sve pod svoju kontrolu i preko potpredsednika za takmičenje Dejana Tomaševića rade šta im padne na pamet. On je kum sportskog direktora Partizana Dragana Todorića, verovatno je to razlog svemu."

Da li je povod za ovakvu reakciju odluka KSS da prekinutu utakmicu finala juniorskog prvenstva registruje u korist Partizana?
"Ljudi u KSS rade samovoljno i krše pravila i propozicije, a to kad kažem, mislim pre svega na Dejana Tomaševića, koji pokazuje bahatost, neprincipijelnost i negativne tendencije prema Crvenoj zvezdi. Besmislen je odgovor da je naša žalba neosnovana, to nema nikakvu pravnu utemeljenost. Iz takvog odgovora se vidi da je Dejan Tomašević samovoljno presudio Zvezdi u Čačku."

S obzirom na to da vam je žalba odbijena, koji su sledeći koraci?
"Verovatno ćemo podneti krivične prijave protiv Dejana Tomaševića, komesara Aleksandra Rašinca i ostalih učesnika u pravljenju grubog falsifikata i iznošenja neistina u nekakvom njihovom saopštenju. Zato se pitamo kako je moguće i da predsednik KSS dopušta ovakve stvari, jer znamo da je upoznat sa svim."

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.