Tajne kanskih prostitutki: Zarade i po 40.000 dolara na dan!

Gadafijev čovek

Ovo nisu samo šuškanja, ili sporadični događaji, prostitucija u Kanu je unosan biznis o kome postoje i sudski dokazi. Poznata je i velika afera 2007. godine kada su uhapšeni biznismeni uključeni u lanac prostitucije. Među njima je i Nahas, vlasnik modne agencije u Libiji, koji je osuđen na 8 godina zatvora.

Nahas, desna ruka Moatessema Gadafija (on je plejboj i sin Muarema Gadafija, obojica ubijeni 2011. godine), otkriven je da je podvodio svoje modele koje su “radile” na jahtama i u luksuznim hotelima.
Nahas je bio ogorčen zato što je uhapšen jer smatra da policija zna za sve što se dešava u Kanu ali “žmuri na jedno oko”. “Uhapšen sam zato što sam bio Gadafijev čovek”, kaže Nahas.

Od 50 do 4.000 dolara

"Svake godine, žene na potezu od tzv. putes de luxes (skupih prostitutki) koje naplaćuju 4000 dolara po večeri, pa sve do lokalnih uličarki koje dobiju nešto između 50 i 75 dolara po satu, skupljaju se u Kanu zbog onog što pariške prostitutke zovu 'najbolje plaćeni posao godine'.

"Svi se radujemo festivalu", tvrdi prostitutka Daisy.

"Mogu da zarade do 40 hiljada dolara u jednoj večeri. Arapi su najdarežljiviji. Ako im se svidite, dobro će vas platiti. Šetaju Kanom noseći svežnjeve od 10 hiljada evra. Njima je to običan papir. Ponekad čak ni ne broje. Daju novac devojkama bez razmišljanja", rekao je jedan od izvora za THR.

Poklon

Devojke postaju deo "sistema" koji uključuje "devojke s jahti", a reč je o 30 do 40 luksuznih jahti koje su usidrene u luci: "Svaka jahta ima oko 10 devojaka i uglavnom je reč o modelima. Devojke su gole ili polugole. Droge, piće i lepe devojke koje na kraju večeri čekaju koverte s novcem. Tako je već više od 60 godina", kaže Nahas.

Klijenti prostitukama za usluge daju “darove”. Novac stave u kovertu i napišu “poklon”.

Tanka je granica (ili ne postoji?) između profesionalne prostitutke i holivudske glumice sa B ili C liste ili modela koje prihvataju novac za seks sa starijim bogatim muškarcem, objašnjava jedan industrijski veteran.

Neke od "devojki sa jahte" završe tako što se udaju za bogatog čoveka.

"Većina njih naravno ne uživa u seksu, ali im nije bitno što spavaju s čovekom koga ne vole jer kako kažu – seks ne traje više od 5 minuta. Pa, i nije tako loše", kaže jedan od izvora za Hollywoodreporter.

Izvor: Hollywoodreporter/Index/ N.V.

Pogledajte još