Rašović: Moramo da pobedimo Radnički u Kragujevcu!

"Svesni smo da nas čeka izuzetno teška utakmica iz više razloga, Radnički je odlična ekipa koja ne zaslužuje da se bori za opstanak. Želimo da u derbi uđemo sa "plus dva" jer će to psihološki da utiče na nas. Ulazimo u ovaj meč bez kalkulacija", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

On je dodao da se svi u ekipi trude da ne razmišljaju o predstojećem večitom derbiju, koji se igra 18. maja.

"Svi znamo koliko su teške utakmice pre i posle večitog derbija. Ipak, svesni smo da u sutrašnjem duelu nemamo nikakvog prostora osim da pobedimo. Zato ćemo igrati napadački, a očekujem da će takav biti i Radnički", rekao je Rašović.

Rašović je istakao da ekipa dobro radila u prethodnom periodu i da nije imao problema sa disciplinom igrača.

"Apsolotno nema nikakvih problema sa igračima, jer osećam njihovu energiju na svakom treningu. Viidm da su motivisani, to me raduje i uveren sam da ćemo izgurati stvari do kraja na pravi način"
, poručio je Rašović.

Trener crno-belih nije želeo da komentariše medijske natpise o kandidatima za novog sportskog direktora u klubu u kojima se spominju Ivan Tomić, Gordan Petrić i Albert Nađ.

Sutrašnja utakmica u Kragujevcu igra se tačno 47 godina posle istorijskog poraza od Reala u finalu Kupa šampiona u Briselu 2:1.

"Možda će nam taj datum na neki način predstavljati podstrek jer se radi o bitnom datumu za naš klub. Možda nije slučajno što baš na taj datum i mi sutra igramo važnu utakmicu", kazao je Rašović, čiji je otac Branko bio deo Partizanovog tima koji je igrao u finalu pre 47 godina.

Utakmica 27. kola Superlige Srbije Radnički - Partizan igra se sutra od 15 sati u Kragujevcu.

(Tanjug)

Pogledajte još