Sa Pinto nezadovoljan ponašanjem igrača

"U poslednjih sedam utakmica koliko vodim tim osećao sam da je ekipa 100 odsto skoncentrisana, ali to nisam osetio ove nedelje. Ne samo u timu i atmosferi oko njega, nego i u gradu. Srećni smo što smo došli u poziciju da sami odlučujemo o tituli, ali moramo da radimo kao na početku. To je moja glavna preokupacija i nadam se da grešim u ovoj proceni i da će mi igrači na terenu dokazati suprotno", rekao je Sa Pin to na konferenciji za medije.

On je dodao da ga brine i kriterijum suđenja na utakmicama Crvene zvezde.

"Na prethodnoj utakmici u Jagodini sudije nisu bile na nivou, nadam se da ovaj put to neće biti slučaj. Brine me što su sudije pravile greške i na sredini terena, ne samo u spornim momentima. I naravno, moramo da budemo oprezni pošto nam dolazi veoma kvalitetan rival, rasterećen, sa dobrim pojedincima, koji nas je dobio na tri od poslednje četiri utakmice", naveo je Portugalac.

Prema njegovim rečima igračima je pokazao primer Benfike, koja je posle plasmana u finale Lige Evrope kiksnula u prvenstvu i sada u derbi sa Portom umesto sa laganih "plus četiri" ulazi samo sa "plus dva" i može da izgubi titulu.

"Moj rad trenutno nije bitan, igrači moraju da zgrabe ovu priliku, imamo sada nije toliko bitan, oni moraju da zgrabe sa obe ruke ovu priliku, ovo je za njih šansa karijere", poručio je Portugalac.

Utakmica 27. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i OFK Beograda igra se sutra od 19 sati na Marakani.

(Tanjug)

Pogledajte još