Pretučen i opljačkan bivši ministar zdravlja Milovan Bojić

Prema prvim informacijama, Bojića su bejzbol palicom pretukla trojica muškaraca i otela mu 200.000 dinara i lična dokumenta. On je pre napada bio u obližnjem supermarketu u kupovini, a napadači su ga presreli u obližnjem parkiću po povratku iz radnje. Izleteli su iz tamnog golfa u počeli da ga biju. Sumnja se da je bio praćen.

Bojiću je u pomoć pritekla grupa mladića koja je tuda prolazila. Nasrnuli su na napadače i oterali ih. Trojka je potom pobegla tamnim golfom italijanske registracije kojem su polomljena stakla pošto su mladići kamenicama gađali auto napadača.

Bojićeve povrede su teške, ali nije životno ugrožen. On je kolima hitne pomoći odmah prevezen u Urgentni centar. Nezvanično, nekadašnji direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i medicinski direktor klinike Ostrog zadobio je teže povrede glave.

U međuvremenu, napad na Bojića potvrdila je i portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura rekavši da je poziv lekarima hitne stigao u 9.20 sati kao i da se sumnja da je Bojić zadobio prelom desne jagodične kosti. On ima, dodala je dr Macura, ogrebotine i oguljotine po licu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Bojić se trenutno nalazi na odeljenju dijagnostike Urgentnog centra posle čega će biti smešten u šok sobu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još