HOROSKOP: Strelčevi vole zabranjeno voće, Jarčevi najverniji

Ovan je rob strasti

Upusti li se Ovan u aferu, za to će brzo saznati svi u njegovoj okolini, jer teško ćute o svom ljubavnom životu. Strast je njihov pokretač, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih se otkrije u aferi krivicu će pokušati da prebace na drugu stranu koja ih je zavela.

Bik voli uživanje, ali se prevare boji

Pripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, no u dugim vezama su vezama najčešće verni. Ako ih partner emotivno i seksualno zadovoljava i pruža im finansijsku sigurnost prevarom neće ugroziti odnos. Takođe su i izuzetno odani, a to isto očekuju i od svojih partnera. Najčešći razlog prevare kod Bikova je nedostatak fizičke intimnosti s partnerom.

Blizanci varaju emocionalno, a ne fizički

Nemiran duh Blizanaca podstiče ih da se uprkos dugoj vezi upuštaju u flert. Ipak, na sledeći korak neće preći i zadržaće se na komplimentima i verbalnom nadmudrivanju preko SMS-a ili društvenih mreža. To se neće dogoditi ako im njihov partner i dalje predstavlja izazov, a ako ipak prevare, tada je to znak da je odnos definitivno gotov te time kreću dalje.

Rak vara ako je nesrećan

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su verni, prvenstveno jer se vode onom "ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi". Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nežnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri te ih ne smeju uzimati zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara jeste onaj koji se oseća nevoljeno i nesrećno.

Lav voli uzbuđenje i pažnju

Drama i uzbuđenje su Lavovima omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju jeste njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite biti sigurni da je vaš Lav samo vaš, tada nemojte zaboravljati da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrjate s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.

Devica vara ako želi da izađe iz veze

Device su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemni su, te najčešće odani partneri. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o "zabranjenom voću", no prevara im postaje normalna stvar ako osećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba. Tada je afera oružje koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.

Vaga puno priča, a malo radi

Pravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske te su u principu verni. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta koji ih često vodi u neke neobične situacije. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i njen prijatelj na kog se može osloniti, jer će tada biti u najmanjem iskušenju da prevari.

Škorpija traži nova uzbuđenja u seksu

Mračni, tajanstvena i erotična Škorpija često se povezuje s prevarama, ali to ipak najčešće nije istina. Ako su zaista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ono što se može desiti je da im dosadi rutina u vezi, posebno rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare za jednu noć koje nikad neće priznati stalnom partneru. Protivotrov za Škorpionovu prevaru je uvođenje noviteta u spavaćoj sobi, ali i povremeno pobuđivanje njegove ljubomore.

Strelac voli zabranjeno voće

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strelčevi su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, no prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Dapače, i sami će sebe lagati da se nije dogodila. Kod njih važi pravilo da prilika čini lopova, zato je najbolje da se što više vremena druže i zabavljaju sa svojim partnerom, po mogućnosti u zabavnim aktivnostima poput sporta. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi.

Jarac je stub odanosti

Pripadnici ovog znaka su među najvernijima u celom Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto telesno, već najpre duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko, prvenstveno svojom intelektualnom stranom, no ništa više od flerta se neće dogoditi. Ako pak prevare, tada to čine na način kao i Device - afera je beg iz odnosa. Koliko vernosti daju, toliko i traže nazad, pa nikada ne opraštaju varanje.

Vodolija izmišlja sopstvena pravila prevare

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, ali istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim ko je posve drugačiji od njihovog partnera, no sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbežno pa ih ne grize savest. Vodolija neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe su glavni glumci u svojim fantazijama

Pripadnici ovog znaka žive u svetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvek se vrte u njihovim glavama. Postane li im veza dosadna i predvidljiva, tada će početi da maštaju o kolegi s posla ili nekom drugom iz okoline. Iako znaju da se zaustave na vreme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba treba da se trude da održe strast živom, jer im tada neće pasti prevara na pamet.

(Izvor: Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.