Pazite, ona je zgrožena?!

Šta je mlađana Dajana očekivala od Milića Vukašinovića koga bi, šta god govorio, morala da uvažava spram njegove dugogodišnje karijere, nije baš najjasnije. Akademski rečnik? Latinske citate? Da li bi ga u tom slučaju razumela?

Dajana je gostovala sa Gocom Tržan, Vesnom Vukelić Vendi i Milićem. U početku je razgovor tekao normalno, međutim, u jednom trenutku Milić je počeo da iznosi degutantne detalje iz svoje intime, opisujući koliko puta može da doživi orgazam u roku od dva minuta i govoreći čak i o svojim mokraćnim kanalima. Šokirana ovakvim rečnikom, Dajana je u jednom trenutku ustala, zahvalila se na pozivu i rekla da ne može sebi da dopusti da prisustvuje ovakvim scenama. Podršku Dajaninom potezu i rečima dala je i Vendi, koja se, takođe, pokupila i napustila studio
- rekao je za “Alo!” izvor koji se zatekao na licu mesta.

Evo obrazloženja "supruge, majke i javne ličnosti" takođe datog za dnevni list "Alo": Grozote koje je Milić Vukašinović izgovorio u emisjiji, a u koje će svi gledaoci moći da se uvere kada bude emitovano, ja nisam čula ni u privatnom životu. Domaće vaspitanje me je sprečilo da prisustvujem daljem opisivanju njegovog seksualnog života. Ja sam majka, supruga i javna ličnost, te s toga ne želim da bilo ko pomisli da mogu da komuniciram na takav načini, da učestvujem u sličnim razgovorima i da podržavam takav govor. Upravo iz tih razloga sam napustila emisiju.

Cenjeni čitaoci, ako do sada niste znali, sada znate. Čelnici Granda ne samo što se izražavaju najfinijim, prustovskim rečenicama već se i budućim suprugama, biranim tek kad polože test iz domaćeg vaspitanja, udvaraju recitijući im narodnu lirsku poeziju u đul bašti.

M.N

Pogledajte još