Sa Pinto: Smeta mi suđenje u Srbiji

Posle završenih prvih 45 minuta Rikardo Sa Pinto je na centru terena razgovarao sa sudijom iz Subotice.

"Rekao sam pre dva dana da kriterijum u mečevima Crvene zvezde i njenih protivnika nije isti za nas i njih. To mi mnogo smeta. Opet se dešavaju male stvari koje se ne sankcionišu", rekao je Sa Pinto i dodao:

"Sudija nije razumeo protok igre. U prvom poluvremenu svi faulovi koje je sudio bili su protiv nas. Te njegove odluke stvarale su nervozu kod mojih igrača, jer zbog takvog kriterijuma nismo mogli da budemo u igri. Isto nam se dešavalo i pre nedelju dana u Jagodini."

Portugalac se dotakao suđenja, ali nije komentarisao mogući indirekt za Crvenu zvezdu kod rezultata 0:0, kao ni penal koji je sviran za crveno-bele. Umesto toga, prokomentarisao je igru mladog tima "romantičara“.

"OFK Beograd ima mlad i kvalitetan tim. Došli su na Marakanu da ozbiljno igraju, vrlo agresivno. Pametni su i inteligentni, znali su na vreme da zaustave naše akcije. To je profesionalno i ne bih voleo da budem pogrešno shvaćen. Ima mnogo ekipa koje protiv Zvezde pokažu velike stvari. Kao da se bore za titulu. Šteta je samo što to ne pokažu u kontinuitetu" zaključio je Sa Pinto.

Izvor: Kurir

Pogledajte još