Spanulis: Ne mogu da opišem koliko sam srećan!

“Ovo mi je jedan od najdražih trenutaka u karijeri. Neverovatno. Ne mogu da opišem koliko sam srećan”, rekao je Spanulis.

On u prvom poluvremenu nije postigao nijedan poen, ali je drugo počeo sa tri vezane trojke za prvo vođstvo Olimpijakosa.

“Igrali su jaku odbranu na meni u prvom poluvremenu. Koncentrisao sam se u pauzi, razmislio kako to igraju na meni i izašao agresivno jer sam timu bio potreban”, rekao je Spanulis.

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da je njegov tim igrao bez pritiska na završnom turniru košarkaške Evrolige i da je tako mogao da pokaže kvalitet i trijumfuje.

“Cele godine smo imali veliki pritisak i stres. Morali smo svima da pokažemo da prošle godine nismo srećno osvojili Evroligu. Na 'fajnal for' smo došli bez pritiska, igrali smo slobodno i talenat je mogao da se pokaže”, rekao je Barcokas odmah posle finala.

Olimpijakos je odbranio titulu evropskog prvaka pošto je u Londonu pobedio Real Madrid sa 100:88, iako je u prvom poluvremenu gubio sa 17 razlike.

“Osećamo se sjajno. Hvala svima i hvala navijačima koji su doputovali i podržali nas. Prvaci smo dva puta uzastopno…Igrači su kao porodica, drže se zajedno i podržavaju se”, rekao je Barcokas.

Beta