Užas u Požarevcu: Otac silovao ćerku, majka o tome ćutala

Ovo stravično delo, kako je potvrdila policija, Miloš je počinio u svojoj porodičnoj kući, pošto je ćerku nasilno oborio na krevet i prinudio je na seksualni odnos. Obljubu je izvršio pre mesec dana, iskoristivši trenutak dok su mu supruga i druga ćerka bile odsutne. Ceo slučaj policiji je 10. maja prijavila devojčica, iako je i njena majka znala šta joj se dogodilo.

Osumnjičeni Miloš je nasrnuo na ćerku u prepodnevnim satima, u trenutku dok je dovojčica u sobi nameštala krevet.

- Oko 10 ujutro ušao je u sobu, i odmah je, prišavši, počeo da joj skida odeću - kažu u istrazi. Devojčica ga je plačući gurala rukama i molila da to ne radi. Prestala je da pruža otpor kada joj je on zapretio da će da je istuče. Zatim ju je oborio na krevet, skinuo sebi pantalone i donji veš i primorao je na seksualni odnos.

Biljana M., majka silovane devojčice, za ovaj stravičan čin saznala je od svog supruga, koji joj je sam rekao šta je uradio, ali ona tada ništa nije preduzela, osim što je to ispričala svojoj prijateljici, majci jedne ćerkine drugarice.

Čim je devojčica saslušana u policiji, u prisustvu socijalnog radnika, a potom i njena majka, istog dana osumnjičeni je uhapšen, uz određenje policijskog zadržavanja od 48 sati. Manijak je potom predat istražnom sudiji požarevačkog Višeg suda, koji mu je odredio jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba zloupotrebom položaja, za koji je zakonom predviđena zatvorska kazna u trajanju od jedne do 10 godina.

Prilikom oba saslušanja, i u policiji i pred istražnim sudijom, osumnjičeni je u potpunosti priznao delo koje mu se stavlja na teret i detaljno ga opisao.

Izvor: Novosti (T. Marić)

Pogledajte još