Šćepović: Bolji smo od Zvezde, dokazaćemo!

"Najvažnije je da ostvarimo veliku pobedu, a ukoliko bih pritom uspeo da se upišem u strelce i ako to još doprinese boljem odnosu sa našom publikom, bilo bi sjajno. Do sada sam odigrao samo taj jedan derbi na “Marakani” i nadam se da će i drugi da bude podjednako uspešan" počeo je priču Marko Šćepović.

Ne beži Šćepović od činjenice da crno-beli igraju gotovo celo proleće daleko ispod mogućnosti.

"U Kragujevcu smo imali korektne, ne i dobre periode, najbitnije je da smo upisali bodove. U situaciji kakva je sada značajno je da smo dokazali da možemo kada je najteže."

Večiti rival niže pobede, ali utisak koji ostavlja na terenu u poslednje vreme je daleko od autoritativnog.

"Nisam ih dugo video na delu, sada sam bio u prilici da pogledam njihovu utakmicu protiv OFK Beograda. Jasno je da ne briljiramo ni mi, ni oni, ali isto tako sam siguran da ukoliko budemo uspeli da odigramo našu igru kako znamo i umemo, prednost i to ne blaga biće na našoj strani. Imamo bolji tim i verujem da ćemo to uspeti da dokažemo."

I pored činjenice da je ulog ogroman mladi napadač tvrdi da se za subotu sprema kao i za svaki drugi meč.

"Nisam igrač koji oseća tenziju ili tremu. Volim ovakve utakmice i živim za njih. Sigurno je da bi nam bilo svima lakše da nismo došli u ovakvu poziciju, ali šta da se radi. Sada imamo obavezu više, prema sebi, klubu i navijačima da pružimo maksimum i ostvarimo pobedu", završio je Šćepović.

Izvor: Novosti

Pogledajte još