Indijana i San Antonio na korak do finala

Najefikasniji u ekipi Indijane bio je Džordž Hil sa 26 poena, a dobru igru pružio je i Pol Džordž, koji je ubacio 18 poena, uz 14 skokova i sedam asistencija.

Indijana je u plej-ofu pobedila svih sedam utakmica kada je Hil postigao 14 i više poena, a kada je njegov učinak bio slabiji, pretrpela je tri poraza.

"Hil je bio sjajan. Ovo je bila možda njegova najbolja utakmica koju sam ikada gledao", rekao je trener Indijane Frenk Fogel.

Indijani je tako potrebna još jedna pobeda za plasman u finale Istočne konferencije, prvi put posle 2004. godine.

Naredna, peta utakmica igra se sutra uveče u njujorškom Medison Skver gardenu.

U ekipi Njujorka Karmelo Entoni postigao je 24 poena i imao devet skokova, a Džej Ar Smit dodao je 19 poena.

"Potrebne su četiri pobede za plasman u finale. Sledeća utakmica je na domaćem terenu, tamo ćemo da obavimo naš deo posla, želimo da se vratimo u Indijanu da pokušamo da izborimo i sedmu utakmicu", rekao je trener Njujorka Majk Vudson.

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu Golden Stejt sa 109:91 i poveli sa 3:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije.

Sparse je do pobede predvodio Toni Parker sa 25 poena i 10 asistencija, Kavi Leonard dodao je 17, Deni Grin 16, a Tim Dankan 14 poena uz 11 asistencija.

Harison Barns postigao je 25 poena za Golden Stejt, Džeret Džek 20, a Džek Londri dodao je 16 poena.

Naredna, šesta utakmica igra se sutra uveče u Ouklendu, a San Antoniju je potrebna pobeda za plasman u finale plej-ofa Zapadne konferencije.

Beta

Pogledajte još