Vratite strast s početka veze

Uvek se trudite da bude bolje.
Često se dešava da parovi posle nekoliko godina veze - zbog brojnih obaveza, stresa i rutine u koju su zapali - nemaju dovoljno ni vremena ni volje da se trude jedno oko drugog i da poklanjaju jedno drugome pažnju. Zbog toga strast polako nestaje, a partneri i ne pokušavaju da poboljšaju kvalitet vremena koje provode zajedno. Međutim, to ne mora da bude tako, jer ukoliko još volite osobu s kojom ste, uz malo truda možete da ulepšate svaki trenutak s njom i vezi vratite svežinu kakva je postojala kad ste se tek upoznali.

Budite tajanstveni

Kad izlazite zajedno mogli biste malo da se poigrate s partnerom: zabranite mu da ulazi u sobu u kojoj se oblačite i šminkate sve dok ne budete potpuno spremni. Nakon toga izađite pred njega - uspećete da ga vratite u vreme kad ste tek počeli da se viđate i kad ste ga čekali maksimalno doterani sa osmehom.

Priredite mu iznenađenje

Svakodnevicu biste mogli da prodrmate i tako što ćete svom dragom prirediti iznenađenje koje ćete mu prethodno najaviti porukom ili mejlom. Tako ćete mu zagolicati maštu, a imaće i vremena za iščekivanje pa će jedva dočekati da se vrati kući i vidi o čemu je reč.

Budite nežni

U vezi nemojte da zanemarite dodire i nežnosti, pa ga poljubite sočno uvek kad dolazi kući ili nekud ide, priljubite se uz njega dok se zajedno odmarate na kauču, mazite mu ruku dok sedite za stolom ili radite nešto drugo za šta znate da mu prija i u čemu uživa.

Recite mu šta želite

Pomenite mu da se sećate vaših zajedničkih, lepih večeri, a ne bi bilo loše ni da mu kažete kako bi bilo lepo da ceo jedan dan provedete zajedno u krevetu. Ne morate to i da ostvarite, ali dovoljno je što ćete mu suptilno dati do znanja koliko ste željni da uživate s njim kao što ste to radili ranije.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još