Trendovi u šminkanju za leto 2013

Jarke boje poput zlatne, narandžaste, ciklame, ljubičaste, tirkizne i azurno plave šire osećaj besprekorno bele letnje svetlosti, lakih tekstura koje pružaju tvom licu svež izgled, bez osećaja težine na koži – kao stvoreno za visoke temperature na plaži ili kada si u noćnom pohodu!

Pored želatinastih senki, providnih sjajeva i olovaka za usne, kao i poluprozirnih lakova za nokte, zvezde ove trend kolekcije su svetlucavi puder sa cvetnim 3D otiskom i maskara za kosu koja je dostupna u mentol zelenoj ili lila boji, za potpuno jedinstven i trendi izgled kose! Mi vam preporučujemo Essence proizvode - a njihova letnja kolekcija simbolično se zove "Ticket to paradise".

Kozmetička kuća Essence nedavno je održala promociju prolećne i letnje kolekcije, a njihove proizvode možete naći u svim "DM" i "Lilly" radnjama.

Senke - Duboko plavo more i zlatno sunce

Ova senka ističe tvoje oči u intenzivno tirkiznoj, azurno plavoj ili letnje zlatnoj nijansi, uz suptilno svetlucanje. Njena pomalo sveža, želatinasta tekstura idealna je za vrele dane na plaži, s obzirom da se lako nanosi na kapke i ne taloži u naborima.

Sjaj za usne - Narandžaste, ciklama i tirkizne nijanse

Uz blago svetlucanje i diskretan miris, oni su tvoji najbolji prijatelji – i to ne samo na Karibima.

Olovka za usne - Narandžasta i ciklama

Na ostrvo ne smeš da pođeš bez olovke za usne u narandžastoj i ciklama! Bilo da je koristiš za uokvirivanje ili bojenje usana, njena lagana, blistava tekstura se lako nanosi i savršeno uklapa sa sjajevima za usne.

Lakovi za nokte - U tirkiznoj, zlatnoj, narandžastoj i ciklama boji

Essence lakovi raznobojni, dugotrajni lakovi imaju poluprovidnu, želatinastu teksturu koja noktima pruža svež, vlažan i blistav izgled.

Puder i sjaj (Shimmer)

Letnje sunce! Ovaj svetlucavi puder apsolutno je neophodan kada poželiš blistavo preplanulu kožu prirodnog izgleda. Pruža tvom licu i vratu predivno zlatan i svetlucav sjaj, dok ga 3D dizajn sa cvetovima hibiskusa i palmama stavlja u središte svih zbivanja! Sada je dobar provod na suncu zagarantovan.

Maskara za kosu

Dvobojna kosa! Potpuno nov trend za leto – dodajte malo boje svojim uvojcima! Ljubičasta i tirkizna maskara za kosu pruža željenim pramenovima prelepe letnje akcente. Tekstura se nanosi super lako, a skida još lakše: samo opereš kosu!

Pogledajte još