Tražila je cela Srbija, a ona pobegla da se uda

U policiji navode da je nakon utvrđivanja činjenica i okolnosti isključeno postojanje bilo kog krivičnog dela, a među poznanicima porodice Ružić kolaju priče da je razlog Aninog nestanka ljubav - odnosno da je pobegla sa momkom.
Anu Ružić policija je pronašla u Beogradu i vratila roditeljima.

Roditelji su Anin nestanak primetili u petak uveče.

- Nije se vratila iz škole, pa smo se zabrinuli. Pokušali smo da je dobijemo na mobilni, potom i njene prijatelje, a kada nismo mogli da je lociramo, uplašili smo se i prijavili slučaj policiji. Više od dva dana, koliko su tražili Anu, bili smo očajni. Svašta nam je prolazilo kroz glavu. Najvažnije nam je, hvala bogu, da se vratila kući živa i nepovređena - kaže za “24 sata” Zoran Ružić, Anin otac.

On “zbog istrage koja se vodi”, dodaje, ne može da priča o ostalim detaljima.

U policiji, međutim, tvrde da su utvrdili sve “činjenice i okolnosti” pod kojima je tinejdžerka iz okoline Kruševca nestala, te da je isključeno postojanje bilo kakvog krivičnog dela, čime su demantovane spekulacije i sumnje iznete na društvenim mrežama da je Ružićeva bila žrtva trgovine ljudima.

Naime, informacija da je nestala devojka iz Zdravinja i da je verovatno žrtva trafikinga pojavila se na svim društvenim mrežama, a potom i u medijima u nedelju.

Dobri poznavaoci prilika podno Jastrepca, međutim, kao razlog Aninog nestanka navode ljubav i uz komentare tipa “Zone Pobegulja” tvrde da je pobegla sa momkom.

Nakon što je objavljena vestda je pronađena u Beogradu, jedan od kućnih prijatelja Ružićevih je objavio sledeću informaciju na svom profilu na Fejsbuku: “Sad mi javiše iz Zdravinje i Kruševca da se čeljade udalo - Zone pobegulja”.

Ubrzo zatim nekoliko poznanika Ružićevih je na ovaj post, kao komentar ostavilo srce, što bi moglo da znači olakšanje što je devojka koja im je bliska nađena, ali i da je informacija, možebiti, tačna.

(Izvor: 24sata )

Pogledajte još