Per aspera, al' astra ni u tragovima IV

Nisi lepo vreme, ali mogu da te iskoristim.“ - Ognjen Šestić, neuspešni starter

Ćao, lutko! Šta radiš? Aha. A kasnije, uveče? Imam neki kostim Supermena, pa sam mislio... šta, ne voliš Supermena? Nema veze, ja sam prilagodljiv. Mogu da budem šta god poželiš. Kako to misliš, da budem normalan?

Ej, ćao! Kako si, šta radiš? Mhm. Aha. Aha. Nego, šta radiš večeras? Mislio sam da skoknemo do sajma, ima ova prodajna izložba ljudskih organa, nekog kontroverznog kosovskog umetnika Hašima Touch'n'screama pod nazivom "Organizacija". A jedan organ posebno želim da ti pokažem, već duže vreme. Kako to misliš, da ga pokažem mami svojoj?

Ćao! Kako se zoveš? Baš lepo ime! Drago mi je. Šta misliš da batalimo muvanje, femkanje, insistiranje, da preskočimo te formalnosti i da lepo odmah odemo kod mene? Imam nekog alkohola. Kako to misliš, da preskočim ogradu splava i nestanem u reci?

Ćao, mačko! Kako se zoveš? Stvaaarno? Baš lepo ime! A odakle si? iz centra? Pa sjajno! Ja sam iz Resnika. Šta misliš o tome da malo prošetamo zajedno? Mogli bismo i na kafu posle. Kako to misliš, ne veruješ u veze na daljinu?

Ćao lutko! Ne, ne zanima me kako se zoveš. Imam jedan predlog za tebe. Možda nisam Nik Vujičić, ali mogu da te motivišem. Šta misliš o 100 evra za poslić od sat vremena? Među nama, ne verujem da ću moći duže od pola sata. Kako to misliš, zvaćeš policiju?

Zdravo, srećice! Moram da te pitam šta jedna tako gadna devojka radi na ovako finom mestu? Čekaj, nešto sam se zbunio. Trema, valjda. Inače retko prilazim devojkama. Je l' može iz početka? Kako to misliš, je l' mogu da odjebem u džinovskim skokovima?

Ćao! Je l' slobodno? Nije? Nema veze, neću ja dugo. Vidim da sediš sama, pa reko' možda bi volela šarmantno muško društvo. Kako to misliš, je l' imam nekog druga u blizini? Pa ne, JA sam to šarmantno muško društvo! Kako to misliš, u kom to univerzumu?

Zdravo, kako se zoveš? Jao, jako lepo ime! Siguran sam da Balašević ima neku ljigavštinu na temu tvog imena! Kako to misliš, Đole nije ljigav, nego romantičan? Ma daj, kad ga pustim, curi ljiga iz zvučnika. Nego, pusti to! Jesi li ti za neki brutalni seks, bez mnogo smaranja, kod mene? Kako to misliš, počećeš da vrištiš? To već ne mogu da ti garantujem, ali dobar sam, bez lažne skromnosti.

Ćao, mače! Šta radiš večeras? Ako nisi ništa planirala, mogla bi da naletiš do mene? Imam neke seksi knjige koje sam pokupovao na sajmu, pa da ih malo prelistamo zajedno. Paaa ovako: "Čarobni Venerin breg" od nekog Švabe, to mi zvuči kao neka epska fantastika. Zatim neka domaća gej-tematika: "Ne okreći se, sine" i malo beletristike: "Ako dočeKamaSutra" od nekog Amera. Kako to misliš, ideš na splav? E bre, splavarko jedna, nikad od tebe dama!

Pogledajte još