RAT KARLEUŠE I GOGE: Čija deca će ličiti na konje a čijoj se ni otac ne zna

Jelena Karleuša ponovo piše kolumne ali ovoga puta ne za Kurir već za dnevni list Alo. To nije jedina razlika. U novoj seriji tekstova JK se ne bavi toliko političkim i društvenim temama već akcenat stavlja na svoju branšu. Mada i tu je prilično smela, kao što je oduvek i bila. Njeni ratovi sa koleginicama postali su legendarni.

Ovoga puta komentarisala je nešto čime se inače nedeljama bave svi koji prate život poznatih. S tom razlikom što to nisu, kao JK, činili javno. Reč je o životnom saputniku pevačice Goge Sekulić.

Ruku na srce, svako ima pravo na svoje izbore, ali Karleuša je u svom fazonu prokomentarisala: “Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu… Čudo! U svakom smislu te reči. Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”… Pony… Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete… Ili Demian… Već zvuči kao pobednik neke paklene životne… trke. Figurativno mislim… da. Neka je sa srećom”

Gogi nije trebalo mnogo da odreaguje a sa Karleušom je poslednjih desetak godina nekoliko puta bila u sukobu. Na svom FB profilu, uvređena pevačica je uzvratila: “Meni je g-đe Karleuše-Ćanda-Karić-Telohranitelj-Tošić-…-Sledeći nekako žao, toliko truda a rezultati nikakvi, ostaje i opstaje jedino na socijalnim mrežama. Eto, ako bude dobila sina, što joj od srca želim, neka ga krsti Bukva ili Mensa. Otac mog deteta će se sigurno znati, za razliku od njene dece… Zamolila bih je da me više ne spominje, ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu kao i moju porodicu. Takođe bih zamolila novinare da mi više ne postavljaju pitanja o njoj. Nemam vremena da radim na tuđem marketingu, ja radim svakog vikenda, izdajem singl, pripremam album, uživam u braku i spremam se za medeni mesec, tako da zaista nemam vremena za dokone ljude.”

M.N

Pogledajte još