PREPLAKALE: Moje tri za bod ispale u polufinalu

"Jedna od zemalja koje su prošle u finale imala je nešto manje glasova publike od Srbije, a glas više od žirija i prošla je dalje. Tradicionalno veliki broj glasova od Austrije, Švedske i cele vaše dijaspore je izostao", rekao je šef francuske delegacije Frederik Valenčak.

Devojke su bile vidno razočarane, a svoje nezadovoljstvo su pokazale i u areni odmah posle završetka prve polufinalne večeri. Moje tri su bile sigurne da će se njihova pesma "Ljubav je svuda" dopasti i publici i žiriju.

"Bile su gotovo sigurne da će se njihova evrovizijska pesma "Ljubav je svuda" naći u finalu. Nakon poraza koji su doživele, Moje 3 su veče provele plačući u hotelskoj sobi i tešlili su jedna drugu", rekao je izvor blizak pevačicama.

Majka Nevene Božović je potvrdila da su devojke bile veoma razočarane i tužne zbog neuspeha.

"Čula sam se sa Nevenom nakon završetka prve večeri. Bila je baš razočarana. Nije mi ništa posebno rekla, ali ona ne voli poraze. Ovo je za nju mali krah. Jeste tužna, pa ona je posle trećeg mesta na dečjem Evrosongu plakala. Svi su mislili da plače od sreće, ali je ona plakala jer nije pobedila. Dok smo razgovarale, nije zaplakala, ali je bila baš razočarana i tužna, kao i ostale devojke. Zaista su se dugo spremale za ovo i mislim da su zaslužile finale", rekla je Nevenina mama.

Izvor: Kurir

Pogledajte još