Mijatović napušta Real na kraju sezone

BEOGRAD, 20. maja 2009. (Beta) - Sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović postigao je dogovor sa upravom kluba da raskine ugovor godinu dana pre roka, objavio je u španski prvoligaš.

Mijatović je imao ugovor do kraja sledeće sezone, ali se i očekivalo da će bivši igrač Reala i reprezentativac Jugoslavije otići nakon što je i bivši predsednik Ramon Kalderon napustio klub zbog afere oko nameštanja glasanja.

Osim toga, sportski direktor je bio i meta kritika zato što navodno nije uspeo da dovede zvučna pojačanja. Mijatović je u zasebnom saopštenju na sajtu kluba naveo da je "pravo vreme za odlazak", pošto su izbori za predsednika zakazani za 14. jun. On je naveo da su dve domaće titule i španski superkup pozitivan učinak tokom njegovog trogodišnjeg mandata.

Mijatović je u zasebnom saopštenju na sajtu kluba naveo da je "pravo vreme za odlazak", pošto su izbori za predsednika zakazani za 14. jun. On je naveo da su dve domaće titule i španski superkup pozitivan učinak tokom njegovog trogodišnjeg mandata.

Pogledajte još