Šokantna ispovest bivše manekenke: Bila sam kao komad mesa (VIDEO)

Bivša zvezda Viktorija Sikrita Kajli Bisuti u februaru prošle godine napustila je karijeru modela jer se takav način kosio, kako kaže, s njenim hrišćanskim vaspitanjem, a u intervjuu je izjavila kako se, radeći taj posao, osećala kao 'radnica u seksualnoj industriji'.
Bivša manekenka, stara 23 godine i 177 centimetara visoka, dok je bila jedan od anđela živela je i radila u Njujorku, a nakon napuštanja karijere manekenke preselila se u miran deo Montane gde danas živi sa svojim suprugom Majkom. U intervjuu za Tudej Kajli je izjavila:

'Bilo mi je loše od tog posla. Moja jedina funkcija bila je da prodam seks, osećala sam se eksploatisano.'

Kajli je istakla kako joj je najteži deo bio konstantni stres kom je bila izložena zbog kilograma. Iako je izuzetno vitka i ima samo 52 kilograma, stalno su joj prigovarali da je predebela.

'Zahvalna sam Bogu jer sam na vreme shvatila da to nije za mene. Drago mi je da nisam protraćila još 10 godina u tom okruženju', rekla je bivši anđeo koja je svoja iskustva o životu manekenke odlučila ispričati i u svojoj knjizi 'Ja nisam anđeo: Od modela Viktorija Sikrita do modela uzornog života'. U knjizi Kajli opisuje svoju unutrašnju borbu dok su je, kako kaže, 'tretirali kao komad mesa koji služi samo za zaradu'.

Ipak, Kajli ističe kako joj cilj nije da govori protiv kompanije za koju je radila već da raskrinka modnu industriju i tako pomogne drugim devojkama koje nemaju samopouzdanja i snage da izađu iz toga sveta u kom bi mogle da obole od raznih poremećaja u ishrani ili da podlegnu drugim iskušenjima.

Nekadašnji anđeo kaže da je njen modni agent na nju vršio neprestani pritisak i zahtevao da bude 'neverovatno mršava', pa je zbog toga isprobavala razne nezdrave dijete kako bi smršala. U početku je, kako kaže, mislila da će se situacija promeniti, ali s vremenom joj je taj svet opsednut lepotom postao jednostavno previše.
Kajli sada volontira u lokalnoj crkvi i živi životom uzorne hrišćanke. Takođe radi na vlastitoj modnoj liniji koja će, kako kaže, biti skromna i jednostavna, ali namenjena ženama svih veličina i oblika.

Izvor: Tportal

Pogledajte još