VIPOVCI BEZ KONTROLE: Sve rijaliti tuče 2013. (VIDEO)

Sinoć je po hitnom postupku konfliktna pevačica Zorica Marković izbačena sa imanja u Lisoviću budući da je uz tonu uvreda limenkom piva pogodila starletu Staniju Dobrojević u glavu.

U isto vreme pevačica Bebi Dol jurila je sa nožem u rukama 'ajde recimo koleginicu, Sašku Karan i posekla joj prst.

Samo tri nedelje pre, Maja Nikolić je u kući Velikog brata tanjirom isekla ruku profesorki FDU-a Maji Volk pokušavajući da pogodi Željka Stojanovića. Dan ili dva kasnije, Milić Vukašinović je vratima spavaće sobe zadao udarac Vesni Vukelić Vendi, a poslednja nedelja 5.VIP serijala Veliki brat svakako će se pamtiti i po načinu na koji je Soraja Vučelić Maju Nikolić nominovala tortom.

Sezonu fizičkih obračuna, strogo zabranjenih po pravilnicima svih rijaliti formata, otvorile su, baš u Velikom bratu, Ivana Stamenković Sindi i model Nevena Milićević. Snimak ove tuče pravi je hit na sajtu You Tube, a zbirno gledano i pored velikog broja fizičkih obračuna do sada su samo dve osobe iz dva različita programa diskvalifikovane - Zorica Marković i Nevena Milićević.

Razlog tome je što produkcije vode računa o tome koje povređivanje je izvršeno sa namerom a koje sasvim slučajno. Mada, ponekad i progledaju kroz prste onim rijaliti likovima koji donose visoku gledanost.

Očigledno je da se finansijska kriza, nesigurnost i sve teži dolazak do gaža i angažmana osećaju i u estradnim krugovima jer ne postoji drugi način da se objasni do sada neviđeeni nedostatak strpljenja i samokontrole. Agresija kulja na sve strane a tzv.VIP ličnosti više uopšte ne drže do svog predstavljanja u javnosti. A kamoli do pravilnika.

M.N

Pogledajte još