Osvanuo trejler Ričijevog "Šerloka Holmsa"

Ako smo neki trejler željno iščekivali onda je to za novi film Gaja Ričija "Šerlok Holms" (Sherlock Holmes)! 

U našoj zemlji jedan od omiljenijih britanskih reditelja - Gaj Riči ("Dve čađave dvocevke", "Sneč"), predstavlja film o svetski poznatom detektivu Šerloku Holmsu koga, vrlo samouvereno unapred tvrdimo, briljantno tumači Robert Dauni Jr. 

Priča se bavi slavnim ekscentričnim detektivnom Holmsom i njegovim odanim partnerom Votsonom (u tumačenju Džuda Loua, Votson će po prvi put biti seksi!), koji ulaze u borbu uma i snage sa najjačim protivnikom do tada - Lordom Blekvudom (Mark Strong), koji preti da zavlada čitavom Engleskom. Naravno, pojaviće se i zavodljiva, ali i opasna Irena Adler (Rejčel Makadams) koja je jednom uspela da nadmudri Holmsa.

Pored poznatog reditelja, glumaca, producenata (pored ostalih i Džoel Silver), muziku potpisuje jedno proslavljeno ime: višestruko nagrađivani nemački kompozitor i producent Hans Cimer, iza koga je niz poznatih filmskih kompozicija, ali, recimo, da je malo oni koji ne znaju ovo ili ovo.

Inače, "Šerlok Holms" iz vizure Gaja Ričija u svetske bioskope dolazi na katolički Božić 25. decembra, a kod nas tek u januaru 2010. godine.

U nastavku pogledajte prvi trejler filma "Šerlok Holms" i sigurno ćete se oduševiti...


Katarina Milovanović

Pogledajte još