Najbolji ljubavnici po horoskopu: Lav i Škorpija glavni, Blizanci majstori zavođenja

Ovan je sebičan i voli komplimente

Ovan je moćan i voli da drži sve pod kontrolom, a omiljena disciplina mu je ljubljenje. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi što može izazvati probleme u vezi. Međutim, ponekad se posvećuje samo partneru i svojim ga pokretima dovodi do ludila. U osvajanju Ovna nema mesta za stidljivost, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

Bik uživa u dugoj predigri

Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu žeđ za intimnošću može utoliti samo stalno dodirivanje i lagano zavođenje, a vodi se krilaticom da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Bika će osim duge predigre osvojiti mali znakovi pažnje kao što su pokloni, dobar miris i negovano telo.

Blizanci su majstori zavođenja

Blizanci su majstori zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima mogu da se nadmudruju

Osećajni Rak traži nežnog ljubavnika

Rak je najosećajniji znak, a kod partnera ga najviše privlače slične osobine. On traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika, a osvojiće ga romantični ugođaj. Pažnja mu godi, a ako je dobije dovoljno, učiniće sve za partnera.

Lav je kralj eksperimentisanja

Lav je samopouzdan, strastven i moćan, što ga čini najboljim ljubavnikom Zodijaka. Voli da bude glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao, a partnera stalno obasipa poklonima. Možete da ga osvojite stalnom pažnjom, a sviđa mu se i milovanje po kosi.

Devica se zaljubi jednom zauvek

Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu. Iako deluje hladno, ustvari je jako osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Jako se veže za partnera što se nekad graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, to traje celog života. Devica je izbirljiva, a osvojiti je može uredan partner.

Atraktivna Vaga voli da flertuje

Vaga voli da udovolja ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Međutim, kao i Lav, voli da eksperimentiše u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućavaju joj dobar status.

Škorpiji seks nekad služi kao manipulacija

Škorpija je uz Lava najbolji ljubavnik Zodijaka, ali seks često koristi kao manipulaciju. Njegovoj ličnosti je teško odoleti, ali je u krevetu neretko hladan. Teško ga je osvojiti zato što je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera.

Strelac uživa u avanturama

Strelac je kreativan i zaigran u krevetu, a najviše voli da isproba nove stvari. Slično je i s partnerom, menja ih već na prvi znak dosade. Zanimaju ga kratke avanture, a možete ga osvojiti dobrim smislom za humor i zaljubljenošću u život. Uživa u dodirima, a erogene zone su mu noge i stomak.

Japac "pada" na udvaranje

Jarac je povučen i u seks se često upušta samo ako je zaljubljen. On voli rutinu i nije otvoren za eksperimente, a osvojiće ga dugo udvaranje. Uživa u zavođenju, pa je seksi donji veš pun pogodak.

Vodoliji je seks najvažniji

Vodoliju pokreće strast i više ceni seks nego vezu. Može ga osvojiti naizgled neosvojiv partner, odnosno onaj oko kojeg će morati da se potrudi. Međutim, kad se zaljubi, partnera voli i uprkos svim nesavršenostima.

Ribe sve rešavaju seksom

Opuštene Ribe žele stalnog partnera, a i najsitnije probleme u vezi rešavaju seksom. Veza s Ribama je puna zadovoljstava i užitka, a ako želite da ih osvojite - treba da preuzmete inicijativu. One su previše bezbrižne i očekuju da ih drugi osvajaju.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još