Muž makro: Podvodio Nišlijku za 1.000 dinara

On se sumnjiči da je januara meseca na jednoj lokalnoj televiziji dao oglas sa tekstom: „Sat vremena druženja za nadoknadu od 50 evra“ koji je bio potpisan lažnim imenom Maja, a da je nakon toga sa mušterijama SMS-om ugovarao detalje.

- Tekst se pojavljivao na TV-u u kajronu sa njegovim brojem telefona. Prvo bi ostvario SMS kontakt sa „mušterijom“ a kada bi konkretizovali dogovor, primoravao je suprugu da se javlja na telefon i da razgovara. Seksualne usluge su koštale od 30 do 50 evra, mada je nekada primoravao na seks i za 1.000 dinara, kaže izvor blizak istrazi.

Oni su više godina u vanbračnoj zajednici i imaju troje dece, koje je osumnjičeni Enver izvodio iz kuće kada bi kod njih dolazile mušterije.

- Osumnjičeni se pravdao da je to činio jer nije imao drugi način da izdržava porodicu. Pričao je da je hteo da se zaposli po izlasku iz zatvora ali da nije uspevao nikako da nađe posao, pa je to bio jedini način da obezbedi hranu za porodicu. Kada nisu imali novca za hranu za decu, terao je nevenčanu suprugu da se prostituiše i za 1.000 dinara. Ona se sve vreme opirala ali ju je primoravao - dodaje sagovornik.

Policija je uočila sporni oglas pa je operativnim radom raskrinkala ceo slučaj. Nakon isteka mere zadržavanja Enver će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja zbog sumnje da je počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Izvor: Beta/Blic

Pogledajte još