Sarajevo: Zaposlena u Palati pravde gola vežba i čita novine! (FOTO)

Redakciju „Dnevnog avaza“ u nekoliko navrata pozivali su i zaposleni iz susedne zgrade u kojoj su smeštene institucije i kancelarije Opšine Centar, tvrdeći da često svedoče egzibicionoj predstavi, sudeći po fotografijama koje je napravio juče ujutro fotoreporter lista, sredovečne žene.

Od majke rođena

Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu radnicu u Palati pravde kako, bez ijedne krpice na sebi, ležeći ili sedeći na kancelarijskom stolu, čita izveštaje ili vežba gola kao od majke rođena.

U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smešteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmani, ali juče nije bilo moguće doći do informacije ko je zaposlena koja koristi službene kancelarije za svoje male, jutarnje predstave.

Jedan od komšija koji je pozvao list “Dnevnog avaz“, ogorčen zbog ovakvih događaja, kaže da se, s obzirom na raspored prostorija u Palati pravde, najverovatnije radi o kancelariji Vrhovnog suda Federacije BiH.

Predmet priče

Juče je, kako su ispričali svedoci iz susedne zgrade, nakon nekog vremena, golišava službenica odbacila štampu i spise i počela da se razgibava i radi tzv. trbušnjake. Nakon toga se, kako pričaju svedoci, vratila “svojim redovnim obavezama“.

Građani s kojima je “Dnevni avaz” razgovarao dodaju da egzibicionizam pred njihovim očima traje već danima i da je ova tema predmet priče i u hodnicima zgrada Kantona i Opštine. Pojedini tvrde da fotografije gole službenice poseduje čak i policija. Ali, zvanične potvrde o tome još nema.

Svesna pogleda

Iako se, očigledno, ne radi o krivičnom delu, s obzirom na činjenicu da se prizor može videti čak i iz obližnjeg parka, vrlo verovatno je službenica svesna da je posmatraju desetine očiju prolaznika i zaposlenih Opštine. Pored toga, susednom ulicom prolaze i deca, a u blizini je i Alipašina džamija.

Izvor: Avaz.ba