Sarajevo: Zaposlena u Palati pravde gola vežba i čita novine! (FOTO)

Redakciju „Dnevnog avaza“ u nekoliko navrata pozivali su i zaposleni iz susedne zgrade u kojoj su smeštene institucije i kancelarije Opšine Centar, tvrdeći da često svedoče egzibicionoj predstavi, sudeći po fotografijama koje je napravio juče ujutro fotoreporter lista, sredovečne žene.

(old_image)

Od majke rođena

Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu radnicu u Palati pravde kako, bez ijedne krpice na sebi, ležeći ili sedeći na kancelarijskom stolu, čita izveštaje ili vežba gola kao od majke rođena.

U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smešteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmani, ali juče nije bilo moguće doći do informacije ko je zaposlena koja koristi službene kancelarije za svoje male, jutarnje predstave.

(old_image)

Jedan od komšija koji je pozvao list "Dnevnog avaz", ogorčen zbog ovakvih događaja, kaže da se, s obzirom na raspored prostorija u Palati pravde, najverovatnije radi o kancelariji Vrhovnog suda Federacije BiH.

Predmet priče

Juče je, kako su ispričali svedoci iz susedne zgrade, nakon nekog vremena, golišava službenica odbacila štampu i spise i počela da se razgibava i radi tzv. trbušnjake. Nakon toga se, kako pričaju svedoci, vratila “svojim redovnim obavezama“.

(old_image)

Građani s kojima je "Dnevni avaz" razgovarao dodaju da egzibicionizam pred njihovim očima traje već danima i da je ova tema predmet priče i u hodnicima zgrada Kantona i Opštine. Pojedini tvrde da fotografije gole službenice poseduje čak i policija. Ali, zvanične potvrde o tome još nema.

Svesna pogleda

Iako se, očigledno, ne radi o krivičnom delu, s obzirom na činjenicu da se prizor može videti čak i iz obližnjeg parka, vrlo verovatno je službenica svesna da je posmatraju desetine očiju prolaznika i zaposlenih Opštine. Pored toga, susednom ulicom prolaze i deca, a u blizini je i Alipašina džamija.

Izvor: Avaz.ba

Pogledajte još