MILIVOJEVIĆ PRED VEČITI DERBI: Nema favorita!

Četiri susreta i isto toliko pobeda skor su fudbalera koji je u prethodnom 143. susretu crno i crveno-belih golom najavio preokret i bio jedan od najzaslužnijih za novembarski trijumf crveno-belih.

"Sasvim je normalno da posle velike serije pobeda koju smo napravili pred okršaj sa komšijama imamo pozitivnu atmosferu. Na treninzima smo uvežbavali neke detalje i uigravali dodatno linije tima. Smatram da se međusobno vrlo dobro poznajemo i da ni sa jedne strane ne može da bude nekih velikih iznenađenja", ističe reprezentativac Srbije.

Zvezdina "devetnaestica" još kaže da se veliki pritisak oseća na obe strane Topčiderskog brda što je normalno obzirom na ulog u predstojećem derbiju.

"Nama u sutrašnjem derbiju igra samo pobeda. U ovakvim mečevima, nema favorita, već pobeđuje onaj ko bolje uđe u meč i onaj tim kome tog dana više stvari polazi za nogom. Verujem da će to biti Zvezda. Naš protivnik iako je domaćin, sumnjam da će imati veću podršku sa tribinu od nas, jer sam se ovih dana uverio da će veliki broj naših navijača biti na stadionu u Humskoj, a sa njima će i nama biti lakše", zaključio je Luka Milivojević.

Pogledajte još