LUDILO U LISOVIĆU: Prave i lažne žrtve Farme (VIDEO)

Rijaliti Farma poslednjih dana prepun je žrtvi.

Nezadovoljna izvinjenjem Bebi Dol jer to nije dovoljno da bi se duže zadržala u centru pažnje i uživala u saosećanju svih farmera, Saška Karan je od povređenog prsta napravila pokušaj masakriranja.

Čak se i posvađala sa onima koji su smatrali da preteruje u jadikovkama i lažnom strahu za život.

Možda najgora učesnica rijaliti programa odkada se ovi formati emituju u Srbiji, Zorica Marković konačno je uklonjena sa imanja u Lisoviću. Postavlja se pitanje kako je uopšte prošla nužni psihotest jer takva zavisnost od konflikta i agresivnost skoro nisu viđeni.

Naravno, i ona se oseća kao žrtva, jer "ne razume ovaj potez porodukcije".

Stanija Dobrojević je tek žrtva nad žrtvama jer je ne vole drugari njenog rijaliti dečka. Za devojke koje vole da manipulišu mladićima, odnosno da se potvrde u popularnoj ulozi "kučke", preporučuje se da prate Stanijino ponašanje.

Starleta započne priču, stvori konflikt i onda se, naravno kao žrtva, rasplače jer je "dečko ne podržava".

I Filip Panajotović je žrtva, ali u ovoj ekipi jedina koja nije lažna. On je žrtva sopstvene nesigurnosti pa njegovo trčkaranje oko Stanije, mučna ubeđivanja u to koliko je voli i poskakivanje na svaki njen mig postaju otužni za gledanje.

Ipak, u očima drugih, on je taj patološki ljubomorni progonitelj zbog čega se Goca Božinovska usudila da ga uporedi sa Flipom Kapisodom "koji je isto tako gledao Kseniju".

Međutim, potvrđeno je da ovih dana na Farmu ulazi kralj svih žrtava koji je svoju "muku" u istom rijalitiju i naplatio u drugoj sezoni - Miloš Bojanić.

Ko preživi, pričaće.

M.N

Pogledajte još