URS pita Đilasa: Gde su investicije u Beogradu?

Svi projekti od kapitalnog značaja za Beograd, počev od mostova pa nadalje, pokrenuti su u vreme mandata pokojnog Nenada Bogdanovića. Stalno slušamo prazna objašnjenja kako su drugi krivi za sve i kako su svi drugi odgovorni, dok Đilas i Demokratska stranka preko medija stvaraju paralelnu realnost. Iz ovakvih izjava i histeričnih napada očigledan je strah od gubitka vlasti, poručeno je iz URS-a.

Zašto ne raspišu izbore ako su sigurni u svoje rezultate i snagu? A ako su Ujedinjeni regioni Srbije zaista toliko mali i minorni, zašto se Đilas i Demokratska stranka bave nama svakog dana? Odgovor je jednostavan: u strahu su velike oči. Svakodnevni prelasci iz DS u URS jasno pokazuju da ljudi prepoznaju ko radi, a ko se bavi marketingom i lažima. Mi nemamo razloga ni da optužujemo druge, ni da se pravdamo, jer o nama govore naši rezultati. Uradili smo za ovo kratko vreme više nego Vlada DS-a za četiri godine.

Spasili smo državu bankrota, vraćamo dugove koje su drugi napravili, doveli smo Fijat, Boš, Juru... A most Zemun-Borča, kojim se Dragan Đilas marketinški kiti, sa Kinezima je dogovorio niko drugi do Verica Kalanović i Mlađan Dinkić, uz političku podršku Borisa Tadića. Situacija u zemlji nije laka. Ima mnogo nezaposlenih, živi se teško. Mi to znamo, jer smo u regionima, sa narodom, a ne u kabinetima. Mi rešavamo probleme, pa i one probleme koje su drugi napravili.

To nam je prioritet i zadatak. Ne pokušavamo pritom da lažiramo podatke, kao što je Dragan Đilas u svojoj izjavi, valjda po starom maniru DS, učinio kada su u pitanju broj nezaposlenih i zaduživanje. Mi ćemo dati sve od sebe da zaustavimo rast nezaposlenih i obezbedimo jednake šanse za sve ljude i sve regione. To ćemo i ostvariti, saopštila je Služba za odnose sa javnošću URS.

Izvor: Vesti online

Pogledajte još