Horoskop: Otkrijte šta koji znak želi za rođendan

OVAN – Pošto vaš znak upravlja glavom, pravi poklon za vas, ako ste dama, mogu da budu neki ukrasi za kosu, rajf, fascinator ili minđuše. U obzir takođe dolaze i cveće, donji veš i nakit sa dragim kamenjem u vašoj omiljenoj crvenoj boji, na primer, rubin. Ako ste muškarac, obradovaće vas kozmetika za kosu, dobar parfem ili sportska oprema.

BIK – Odgovaraju vam pokloni koji dotiču sva vaša čula, što znači da lepo izgledaju, mirišu, da su dobrog ukusa ili da dobro zvuče. Sve u vezi s muzikom može da bude pun pogodak. Kvalitet se podrazumeva jer vi jako dobro znate šta koliko vredi. Svideće vam se i večera u nekom restoranu poznatom po dobroj „klopi“ i još boljem vinu.

BLIZANCI – Vas može obradovati najnovija knjiga nekog svetski poznatog majstora beletristike, savremena tehnika, telefon, tablet i sl. Prsten, rukavice ili pribor za nokte neobičnog dizajna mogu da budu dobar izbor za vas, ako ste dama. Volite takođe da poklon bude upakovan na neki neobičan način, u neki svetlucavi papir i sl.

RAK – Sve što ima veze sa kućom, hranom ili kvalitetnim pićima može da bude idealan poklon za vas. Pošto ste vrlo emotivni i senzibilni, treba da bude upakovan tako da odmah bude jasno koliko je nekome stalo do vas. Obradovaće vas i neki antikvitet, biseri i korali, a volite kada uz poklon pročitate i nekoliko redaka upućenih samo vama.

LAV – Vas može da oduševi komad odeće vašeg omiljenog dizajnera, nakit ali i komplet mirisnih sveća. Ako ste dama, obradovaće vas i seksi donji veš, ogledalo, komplet šminke ili torba poznatog kreatora. Ako ste muškarac, luksuzne cigarete, flaša kvalitetnog vina, karte za pozorište ili neki koncert, mogu da budu dobar izbor. DEVICA – Onaj ko želi da vas obraduje, neće pogrešiti ako se odluči za knjigu vašeg omiljenog pisca, ručni ili zidni sat, mobilni telefon, laptop, bade mantil od organskog pamuka, u svakom slučaju, neki lep i praktičan poklon. Dobar izbor napraviće i sa nakitom, posebno ako ste dama, a ako ste muškarac sa poklonom koji ima veze sa vašim hobijem.

VAGA – Dopadaju vam se elegantni, jednostavni i lepi pokloni, bombonjera, cveće, parfem, buket cveća uz čestitku sa posvetom koja stiže na vašu adresu, plej lista napravljena samo za vas, dve karte za pozorište jer volite sve u dvoje. Elegantan šal, rukavice od fine mekane kože, lepa kravata ili mirisne sveće mogu biti dobar izbor za mušku Vagu.

ŠKORPIJA – Onaj ko želi vas da obraduje nekim poklonom, moraće dobro da se potrudi jer ste prilično zahtevni. Dobar izbor može da bude kvalitetan komad odeće od kože ili krzna, satenska posteljina, knjiga o masonima, špijunski roman ili košulja s potpisom vašeg omiljenog dizajnera a ako ste dama, naravno, čipkasti donji veš.

STRELAC – Sportska oprema, interesantan suvenir iz neke afričke zemlje ili zemlje Orijenta, ulaznica za koncert vašeg omiljenog pevača ili grupe ili zanimljiv komad nakita, mogu da budu odličan izbor za vas. Ako ste dama rođena u ovom znaku koja obožava skijanje, idealan poklon mogu da budu rukavice.

JARAC – Volite poklone koji imaju neku praktičnu primenu. Onaj ko vas dobro poznaje, neće pogrešiti ako vam pokloni neku knjigu iz stručne literature. kompjuterska opremu, mobilni telefon. U obzir dolazi i kožni novčanik, naravno, pun, ali samo ako vam ga poklanja neki bliži član vaše porodice.

VODOLIJA – Onaj ko vas voli i želi da obraduje, ne treba da vam poklanja nešto uobičajeno ili već viđeno. Vašim znakom upravlja Uran, planeta koja simbolizuje sve što je novo, pa vas privlači moderna tehnika, mobilni telefon koji još niko nema, CD kompilacija vaših omiljenih pesama, izlazak u neki novootvoreni klub i sl.

RIBE
– Poklon za vas, pre svega, treba da bude romantičan, na primer, privezak s dragim kamenom koji odgovara vašem horoskopskom znaku, karte za koncert vaše omiljene grupe ili CD sa italijanskim i španskim pesmama, ljubavni roman ili zbirka poezije, parfem, mirišljavo ulje za masažu. Obradovaće vas i cipele sa visokim potpeticama, ako ste dama.

Izvor: Novosti

Pogledajte još